Μπέντνερ: Να πρωταγωνιστήσω στην Γιουβέντους

14:35 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή σεζόν ο Νίκλας Μπέντνερ αγωνίζεται στην Γιουβέντους δανεικός από την Άρσεναλ με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως θέλει να έχει περισσότερες συμμετοχές στην πρωταθλήτρια Ιταλίας ώστε να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sports", ο Δανός επιθετικός αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Άρσεναλ τόνισε: "Αυτό δεν το θέλω. Μην νομίζετε πως κρατάω καμία κακία σε κάποιους εκεί, απλώς θεωρώ πως δεν είναι, για την ώρα τουλάχιστον, η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου να αγωνιστώ στο Λονδίνο. Θέλω

να παίξω στην Γιουβέντους, να κερδίσω τίτλους και να τους υποχρεώσω να με κρατήσουν. Αυτή την στιγμή ζω το όνειρο μου. Έχω παίξει μέχρι τώρα λίγο και αυτό δεν με ικανοποιεί. Χρειάζομαι περισσότερες συμμετοχές, ώστε να αποδείξω πως είμαι παίκτης που μπορεί να σταθεί στην Γιουβέντους. Θέλω να πρωταγωνιστήσω με την ασπρόμαυρη φανέλα".
Ο Μπέντνερ μίλησε και για το περιστατικό που του άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται: "Το 2009 είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου. Για λίγο δεν σκοτώθηκα. Αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Χρειάστηκε καιρός για να ξεπεράσω το σοκ, αλλά το ατύχημα με βοήθησε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα και να γίνω καλύτερος άνθρωπος και επαγγελματίας. Από τη μέρα εκείνη, νιώθω πως ζω μια άλλη ζωή".

Keywords
Τυχαία Θέματα