Μπέντνερ: Να δείξω πολλά μέσα στο γήπεδο

13:43 1/9/2012 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Γιουβέντους είναι από χθες ο Νίκλας Μπέντνερ με τον Δανό επιθετικό να υπόσχεται πως θα δώσει τα πάντα και μέσα στο γήπεδο αλλά και στις προπονήσεις προκειμένου να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν υπογραμμίζοντας παράλληλα πως θέλει να πετύχει πολλά γκολ με την φανέλα της πρωταθλήτριας Ιταλίας.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους, ο Νίκλας Μπέντνερ τόνισε: "Η πρώτη μου αίσθηση είναι ότι είμαι στον καλύτερο σύλλογο σε ολόκληρη την Ιταλία. Η μεταγραφή αυτή έχει έρθει

την κατάλληλη στιγμή στην καριέρα μου. Έχω παίξει απέναντι σε αρκετές ομάδες από την Ιταλία και είναι πολύ δυνατές στο κομμάτι της τακτικής. Από την πλευρά μου θα φέρω ενθουσιασμό, μεγάλη προθυμία και μεγάλη καρδιά. Θέλω να δείξω πολλά μέσα στο γήπεδο και δεν μιλάμε μόνο για εκτός αυτού, όπως συνήθιζα στο παρελθόν. Ξέρω ακριβώς πώς έπαιζε ο Αντόνιο Κόντε, αφού ήταν ένας φανταστικός παίκτης και τώρα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ και είμαι υπερήφανος να φοράω αυτή την φανέλα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω πολλά γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα