Μπεντεκέ εφ όλης της ύλης

21:04 18/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βέλγος είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει και τα 19 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα.
Το όνομά του έχει συνδεθεί στο ρεπορτάζ πολλών μεγάλων ομάδων από την Ευρώπη για μια πιθανή μετακίνησή του, πιέζοντας έτσι τι Βίλα να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του 22χρονου.
Η υπόθεση του υψηλόσωμου φορ θα ξεκαθαριστεί σίγουρα μετά το τέλος της χρονιάς, όταν η Βίλα θα γνωρίζει σε

ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, κάτι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή ή μη του Μπεντεκέ.
Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε στην «Birmingham Mail» θέλησε να ευχαριστήσει τον Πολ Λάμπερτ για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί στο Αγγλικό πρωτάθλημα και την Άστον Βίλα, μιας και ήταν ο άνθρωπος που εισηγήθηκε για την απόκτησή του από τη Γκένκ το προηγούμενο καλοκαίρι έναντι 7 εκατομμυρίων λιρών.
«Ήθελα να έρθω εδώ γιατί ο προπονητής μου με ήθελε πολύ. Είναι τελείως διαφορετικό όταν σου δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Θέλω να δίνω κάθε φορά τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω αυτό μου έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του Βέλγου, συμπληρώνοντας: «Εάν πας σε μία ομάδα από μόνος σου είναι δύσκολο. Είναι καλύτερα όταν σε θέλει κάποιος. Όταν ήμουν μικρός όνειρό μου ήταν να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ».
Αναφορικά με το αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο Μπεντεκέ τόνισε: «Πιστεύω πως είναι ένα καλό ξεκίνημα και είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι καλό για όλους στην ομάδα. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και είναι πολύ λογικό να υπάρχει πίεση. Βέβαια, εάν φοβόμουν την πίεση θα έπαιζα πινκ-πονκ!»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, επισημαίνοντας πως τελικά η Άστον Βίλα θα παραμείνει στην κατηγορία: «Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας στο πρωτάθλημα, αλλά ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, ο προπονητής μας πιστεύει σε εμάς και οι οπαδοί είναι πάντα δίπλα μας».
«Μεγαλώνουμε σαν ομάδα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε», είπε καταλήγοντας ο 22χρονος στράικερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα