Μπενίτεθ: Το Καμπιονάτο είναι κούρσα αντοχής

16:29 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Για την 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο η Νάπολι αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ρόμα με τις επτά νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές με τον Ράφα Μπενίτεθ να υπογραμμίζει πως σε περίπτωση νίκης η ομάδα του δεν κατακτά το πρωτάθλημα το οποίο χαρακτήρισε ως μια κούρσα αντοχής.
Η Νάπολι έχει έξι νίκες και μια ισοπαλία με τον προπονητή της, Ράφα Μπενίτεθ, να δηλώνει: "Είμαστε ακόμα στο 75% από την κατάσταση που θέλουμε να βρεθούμε. Το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Εάν νικήσουμε, θα δείξουμε τη δύναμή μας. Το πρωτάθλημα είναι μία κούρσα

αντοχής αλλά αν πάρουμε τρεις βαθμούς στο Ολίμπικο δεν θα έχουμε σίγουρα κατακτήσει το σκουντέτο. Εάν δεν τα πάμε καλά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".
Ο Μπενίτεθ σημείωσε πως Ιγκουαΐν και Αλμπιόλ έχουν πάρει μέρος στις δυο τελευταίες προπονήσεις και την Παρασκευή θα αποφασιστεί η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Ρώμης ενώ για την Ρόμα δήλωσε: "Ο Τότι δεν μου είναι αδιάφορος παίκτης, είναι ένας πολύ μεγάλος πρωταθλητής αλλά δεν θα τον αντιμετωπίσουμε με man-to-man. Ο Ζερβίνιο είναι ένας καλός παίκτης που έχει έκρηξη όταν βρίσκει κενούς χώρους. Ο Ρούντι Γκασία ήταν πρώτα ένας καλός προπονητής, τώρα έχει βελτιωθεί επειδή έχει αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία".
Τέλος, για το ενδεχόμενο ο Ντιέγκο Μαραντόνα να βρίσκεται στις εξέδρες του "Ολίμπικο", ο Μπενίτεθ δήλωσε: " Ο Μαραντόνα στις εξέδρες; Κρίμα που δεν μπορεί να κατέβει στο γήπεδο, είναι ένα πρόσωπο με ξεχωριστό χάρισμα. Τον γνωρίζω γιατί είχε έρθει κάποτε να με δει στη Λίβερπουλ μαζί με τον Μπιλάρδο. Είχαμε δει μαζί ένα ματς με τη Στόουκ, εάν έρθει θα χαρώ να τον συναντήσω και να μιλήσω για ποδόσφαιρο μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα