Μπενίτεθ: Στα μάτια τον κάθε αντίπαλο

18:11 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η ιταλική ομάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση του Καμπιονάτο, πίσω από Ρόμα και Γιουβέντους, ενώ αγωνίζονται μεσοβδόμαδα απέναντι στην Αταλάντα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας.
«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Με τη στήριξη των οπαδών μας και με την απαραίτητη συγκέντρωση μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο», υποστήριξε ο Μπενίτεθ. «Είμαστε μια καινούρια ομάδα με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια κι ελπίζουμε να δούμε αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον», πρόσθεσε ο Ισπανός.
Η εκτός έδρας νίκη ενάντια στη Βερόνα την Κυριακή(12/1) σταθεροποίησε

τη Νάπολι στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος, 2 βαθμούς πίσω από τη Ρόμα και 10 πίσω από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Γιουβέντους.
Ο τεχνικός των «παρτενοπέι», ωστόσο, παρουσιάστηκε επιφυλακτικός αναφορικά με τις πιθανότητες της ομάδας του να κατακτήσει το Scudetto.
«Τα παιδιά αποδίδουν εξαιρετικά, δείχνοντας τρομερή διάθεση και χαρακτήρα. Η Γιούβε είναι μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα, ενώ εξίσου εντυπωσιακή σεζόν διανύει και η Ρόμα. Για μας προέχει απλά να συνεχίσουμε στην ίδια απόδοση και να βρισκόμαστε κοντά στους πρώτους».

Keywords
Τυχαία Θέματα