Μπενίτεθ: «Ήταν μια απλή κουβέντα»

19:39 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής των «μπλε», σύμφωνα με τη «Daily Mail», βγήκε εκτός εαυτού μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας, που μετά και τη νίκη (3-2) της Τότεναμ επί της Γουέστ Χαμ, έπεσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.
Πιο συγκεκριμένα, φερόταν να έχει εξαπολύσει κατηγορίες στους ποδοσφαιριστές για τις συχνές αλλαγές προπονητών στον λονδρέζικο σύλλογο, με τον Τζον Τέρι να αντιδρά και να του απαντάει: «μην ξεχνάς ότι εμείς είμαστε αυτοί που κατακτήσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ...».
Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης Κυπέλλου με τη Μίντλεσμπρο, ο Ράφα Μπενίτεθ,

προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, παραδεχόμενος, όμως, ότι υπήρξε ένταση...
«Ήταν μια απλή, φυσιολογική συζήτηση με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Γίνεται έπειτα από κάθε ματς. Είναι μια απλή συγκέντρωση στην οποία συζητάμε αγωνιστικά πράγματα. Τίποτα άλλο» είπε αρχικά, για να τοποθετηθεί και για τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Τζον Τέρι:
«Είναι εντελώς φυσιολογικό να δείχνει κανείς την απογοήτευσή του έπειτα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό του Τέρι που δεν μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά έχει πρόβλημα στο γόνατο. Ανταλλάξαμε ορισμένες απόψεις και ιδέες και αυτό ήταν όλο. Ήταν μια απλή κουβέντα στα αποδυτήρια της ομάδας, μετά από μια ήττα».
Ερωτηθείς για τη σχέση του με τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι κι αν όντως υπάρχουν εντάσεις στα αποδυτήρια, ο Μπενίτεθ ήταν κατηγορηματικός: «Η σχέση μου με τους ποδοσφαιριστές είναι άριστη. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα