Μπέκαμ: Να με θυμούνται ως δουλευταρά

13:47 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει να βρίσκεται στην ενεργό δράση στα 37 του χρόνια με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό των Λος Άντζελες Γκάλαξι να υπογραμμίζει πως όταν αποσυρθεί θα ήθελε όλοι να τον θυμούνται ως ένα δουλευταρά ποδοσφαιριστή.

Ο Μπέκαμ παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική έκδοση του περιοδικού "Esquire" και σε ερώτηση πώς θα ήθελε να τον θυμάται ο κόσμος μετά από κάποια χρόνια, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός απάντησε: "Ως έναν δουλευταρά ποδοσφαιριστή. Θέλω να με θυμούνται κυρίως ως ένα επιτυχημένο

ποδοσφαιριστή, γιατί αυτό κατάφερα για πολλά χρόνια".
Ο Μπέκαμ έχει μείνει γνωστός, πέρα από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, και σαν σύμβολο της παγκόσμιας μόδας με τις πολλές φωτογραφήσεις που έχει κάνει με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να δηλώνει: "Σίγουρα έγινε πιο εύκολο όσο περνούσαν τα χρόνια, όταν όμως βρέθηκα στην Νέα Υόρκη και είδα ένα τεράστιο πόστερ όπου πόζαρα με εσώρουχα, ένιωσα κάπως περίεργα. Θυμάμαι πως σταμάτησα σε εκείνο το σημείο και έβγαλα φωτογραφία το πόστερ. Τότε με πλησίασε ένας τύπος και με ρώτησε... φαίνεται το πέος σου εκεί;... Είχε πλάκα".
Ο Μπέκαμ μίλησε και για την φιλία που έχει με τον Πρίγκιπα της Αγγλίας, τον Ουίλιαμ: "Διατηρώ πολύ νορμάλ σχέσεις μαζί του. Και με τον Χάρι επίσης, αγαπούν τον αθλητισμό. Ο Ουίλιαμ υποστηρίζει την Άστον Βίλα".
Σε ερώτηση αν η δημοσιότητα τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απάντησε: "Αυτό που βλέπεις είμαι εγώ και δεν πρόκειται να αλλάξω. Δεν προσπαθώ να κρύψω κάτι. Δεν έχω άλλωστε κάτι να κρύψω".

Keywords
Τυχαία Θέματα