Μπέιλ: Να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ

22:16 27/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ουαλός αστέρας έκλεισε τα «αυτιά» του στις μεταγραφικές «σειρήνες» που ακούστηκαν για ακόμη ένα καλοκαίρι, κόβοντας την... όρεξη των «μνηστήρων» πριν καν προλάβουν να σκεφτούν την κίνησή τους! Έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του με τους Λονδρέζους μέχρι το 2016 και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οριοθέτησε στόχους! Τόσο της ομάδας, αλλά και τους δικούς του.

«Ανήκουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ κι εκεί θα προσπαθήσω να στείλω την Τότεναμ» είπε, ενώ επί προσωπικού

τόνισε: «Στα 22 μου χρόνια, δεν γίνεται να θεωρούμαι ολοκληρωμένος παίκτης. Έχω ακόμη πολλά να μάθω. Τα καλύτερα... έρχονται»!

Αναλυτικά ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε για:

Τα συναισθήματά του μετά την ανανέωση: «Αισθάνομαι υπέροχα μετά την επέκταση του συμβολαίου μου. Αγαπάω την ομάδα και τους οπαδούς της και θέλω να είμαι μέλος της προσπάθειας που θα κάνουμε για την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί ανήκουμε. Έχουμε καλή ομάδα, με νεαρούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στο ανώτατο επίπεδο. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην υπογραφή νέου συμβολαίου: «Είμαστε όλοι νεαροί παίκτες που ακόμη προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Έχουμε τις ικανότητες και την ποιότητα που απαιτείται για να διεκδικήσουμε την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Απολαμβάνω κάθε στιγμή στην Τότεναμ και περνάω υπέροχα. Δεν έβρισκα κάποιο σημαντικό λόγο για να μην ανανεώσω».

Τις φιλοδοξίες του: «Βρίσκομαι στην ομάδα πέντε χρόνια και έχω απολαύσει κάθε λεπτό που έχω αγωνιστεί με αυτή τη φανέλα. Οι οπαδοί μού έχουν φερθεί άψογα και θέλω να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έχουν δείξει. Θέλω να κάνω το καλύτερο για αυτούς. Η Τότεναμ είναι σύλλογος που συνεχώς ανεβαίνει επίπεδο και βελτιώνεται και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της.

Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να μαθαίνω πράγματα. Είμαι ποδοσφαιριστής που ακόμη θέλει να κάνει πολλά και να μάθει πολλά και θέλω να το κάνω μαζί με την ομάδα μου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή και ούτε συγκαταλέγω τον εαυτό μου ανάμεσα στους κορυφαίος. Είμαι ακόμη 22 ετών και έχω πολλά να μάθω και να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Θέλω να γίνω όσο καλύτερος γίνεται. Από τη στιγμή που υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, θέλω να τα εξαντλήσω. Η Τότεναμ είναι ένας υπέροχος σύλλογος και θα με βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Τα καλύτερα έρχονται και θα το δείτε από την επόμενη σεζόν».

Την περσινή σεζόν: «Πέρυσι, ορισμένες φορές με μάρκαραν δύο ακόμη και τρεις αντίπαλοι όταν αγωνιζόμουν στις πτέρυγες, πράγμα που με δυσκόλευε. Είχα την ευκαιρία, όμως, να παίξω πιο κεντρικά και να βρω χώρους, τόσο για να βοηθήσω περισσότερο τους συμπαίκτες μου, όσο και να σκοράρω κι εγώ. Αν καταφέρω να βρω μια ισορροπία σε αυτό, θα κάνω καλύτερο το παιχνίδι μου. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ τα επόμενα χρόνια. Πέρυσι, τα πήγα αρκετά καλά στον τομέα των ασίστ αλλά και αυτό θέλω να το βελτιώσω. Θέλω να δοκιμάζω συνέχεια νέα πράγματα και

Keywords
Τυχαία Θέματα