Μπέιλ: Δεν έχω προσαρμόσει το στυλ παιχνιδιού μου

13:38 19/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ, ο Γκάρεθ Μπέιλ τα... άκουσε από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης επειδή, αντί να δώσει πάσα στον ξεμαρκάριστο Ρονάλντο, προτίμησε να τελειώσει, ανεπιτυχώς, μόνος του τη φάση.
Σε απάντηση της κριτικής που δέχτηκε, ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Sky Sports, τόνισε: "Δεν έχω προσαρμόσει το στυλ παιχνιδιού μου. Σε κάποια παιχνίδια αν υπάρχουν προϋποθέσεις να σκοράρω, τότε θα πάρω εγώ

την πρωτοβουλία, διαφορετικά θα σκεφτώ ότι οι συμπαίκτες μου είναι σε καλύτερη θέση και τότε θα προσπαθήσω να πασάρω".
Για το 2-0 στη Γερμανία επί της Σάλκε, ο Μπέιλ δήλωσε: "Είμαστε ανακουφισμένοι ύστερα από την ήττα από την Ατλέτικο. Δεν ήταν καθόλου καλό αποτέλεσμα για εμάς, όμως απαντήσαμε με δυο σερί νίκες και ελπίζουμε να αυξηθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να κατακτήσουμε ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως άλλωστε ήταν και πέρυσι. Το μόνο που κάνουμε είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ελπίζοντας πως στο τέλος θα είμαστε Πρωταθλητές. Παίζουμε με αυτοπεποίθηση κοιτώντας να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε αποδίδουμε καλύτερα. Εύχομαι κάτι τέτοιο να συνεχιστεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα