Μπασινάς: «Έχω ντοκουμέντα»

15:28 7/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αγγελος Μπασινάς μίλησε για όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε την εποχή που οι πράσινοι δεν τον άφηναν να προπονηθεί μαζί τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπασινάς στον Sentra 103,3

«Αμα γράψω βιβλίο έχω πάρα πολλά να πω και μερικοί θα πρέπει να κρυφτούν, γιατί έχω και ντοκουμέντα για την εποχή που δε με άφηνε ο Παναθηναϊκός να κάνω προπόνηση μαζί τους.

Εχω τους λόγους, τους έχω και γραπτούς. Είναι πράγματα που δεν γίνονται πουθενά».

Για τη Ριζούπολη: «Ισως κάποιοι (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) το περίμεναν και ήθελαν να γίνει κάτι τέτοιο, κάποιοι γύρω από τον πρόεδρο, γιατί δεν ήθελαν να βλέπουν κάποιους παίκτες να είναι στην ομάδα».

Για τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού σε Καραγκούνη και Κατσουράνη: «Αν θες να λύσεις το συμβόλαιο κάποιου, το κάνεις το καλοκαίρι. Όταν το κάνεις για τον Κατσουράνη τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη, δείχνεις ότι θέλει να τον τιμωρήσεις, να κάνεις κακό στον ποδοσφαιριστή. Και δε γίνεται να λες πράγματα μέσω κύκλων, ρίχνοντας λάσπη».

Για την αιτία του «διαχρονικού κακού» στον Παναθηναϊκό: «Λάθος άνθρωποι, στις λάθος χρονικές στιγμές, βρίσκονται στις λάθος θέσεις. Είναι πράγματα που δεν γίνονται πουθενά».

Keywords
Τυχαία Θέματα