Μπαρτσελόνα για Λουίζ και Μαρτίνεζ

21:19 13/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αντονι Θουμπιθαρέτα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, για θεραπείες και οι δύο άνδρες έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Σε αυτά σημαντικό ρόλο παίζει ο Νταβίντ Λουίζ της Τσέλσι, αφού ο Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί τον Νο1 στόχο για να αποτελέσει την επόμενη μέρα στο κέντρο της άμυνας. Ο 25χρονος που αποκτήθηκε από την Μπενφίκα τον Ιανουάριο του 2011 αντί 25 εκατ. ευρώ, «έπιασε» αμέσως στην

Αγγλία και λογικά η τιμή του θα είναι πολύ υψηλή, ενώ υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη πιθανότητα οι Μπλε να μην θέλουν καν να τον πουλήσουν.

Οσον αφορά την γραμμή κρούσης, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Κολομβιανός φορ των Δράκων αποτελεί στόχο των Καταλανών για το καλοκαίρι μόνο στην περίπτωση που ο Νταβίδ Βίγια αποχωρήσει από το «Καμπ Νόου». Ο «ελ γκουάχε» έχει ακουστεί πολύ έντονα για μεταγραφή στην Αρσεναλ και όπως προκύπτει ο Μαρτίνες θεωρείται ο καταλληλότερος αντικαταστάτης. Ο 26χρονος ύψους 1.85 επιθετικός ήταν αυτός που κλήθηκε να καλύψει το κενό που άφησε ο συμπατριώτης του, Ρανταμέλ Φαλκάο στο «Ντραγκάο» και φέτος έχει ήδη πετύχει 18 γκολ σε 17 αγώνες! Οσον αφορά την τιμή του, η Πόρτο είναι γνωστή για το πόσο ακριβά πουλάει, οπότε ένα... 20ρικο πρέπει να θεωρείται τιμή εκκίνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα