Μπαλοτέλι: Εντυπωσιασμένος από τη Λίβερπουλ

17:07 16/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μάλλον χειρότερα περίμενε τα πράγματα στη Λίβερπουλ ο Μάριο Μπαλοτέλι.
Ο Ιταλός στράικερ δήλωσε... έκπληκτος από αυτά που βρήκε με τον ερχομό του στο «Άνφιλντ», σημειώνοντας πως η ομάδα είναι καλύτερη απ' ότι υπολόγιζε.
Μεταξύ άλλων, ο πρώην άσος της Μίλαν έθεσε τον πρώτο του στόχο, που δεν είναι άλλος από το να πετύχει το παρθενικό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα των «κόκκινων».
«Πραγματικά δεν ήξερα πολλά για την ομάδα πριν έρθω εδώ, αλλά ήμουν πραγματικά έκπληκτος. Ήξερα

ότι ήταν μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλή, όσο είναι. Φυσικά θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, επειδή δε έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες εδώ είναι εκπληκτικοί», δήλωσε αρχικά, για να προσθέσει:
«Βλέπω ήδη ότι αρέσω πραγματικά στους οπαδούς της Λίβερπουλ, αν και ξέρω ότι ίσως να είναι λίγο αναστατωμένοι επειδή δεν σκοράρω. Βλέπω ότι εκτιμούν ότι δουλεύω σκληρά, το οποίο είναι καλό για μένα. Ξέρω ότι έχω ένα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ θα πρέπει να ξεκινήσω και εκεί. Μετά από αυτό, θα μπορούσα να θέσω έναν στόχο, αλλά ορκίζομαι ότι το πρώτο μου γκολ στο πρωτάθλημα, είναι ο πρώτος και ο μοναδικός μου στόχος».

Keywords
Τυχαία Θέματα