Μπαλοτέλι: Είχε έρθει η στιγμή για Μίλαν

12:25 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης της Μίλαν είναι και επίσημα από χθες ο Μάριο Μπαλοτέλι με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως σε καμία στιγμή δεν φοβήθηκε μήπως και "χαλάσει" η μεταγραφή ενώ πρόσθεσε πως είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή για να παίξει στην ομάδα του Μιλάνου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μίλαν, ο Μπαλοτέλι τόνισε: "Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς της Μίλαν για την υποδοχή που μου επεφύλαξαν. Τα συναισθήματα τους μου δείχνουν πως με αγαπούν. Από την μεριά μου θέλω να τους διαβεβαιώσω πως θα κάνω

τα πάντα για να ανταποδώσω την αγάπη αυτή. Από καιρό ήθελα να παίξω στην ομάδα της καρδιάς μου. Όλοι ξέρουν πως υποστηρίζω την Μίλαν από τότε που ήμουν παιδί. Μέχρι τώρα αγωνιζόμουν σε άλλους συλλόγους και δεν είχα την δυνατότητα να έρθω στην αγαπημένη μου ομάδα. Μόλις το επέτρεψαν οι συνθήκες, έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Ήρθα τρέχοντας".
Για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν μέχρι να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε: "Από την αρχή ήμουν βέβαιος πως θα κατέληγα στην Μίλαν. Ένιωθα πως είχε έρθει η ώρα να παίξω σε αυτή την ομάδα. Σε καμία στιγμή δεν φοβήθηκα πως θα χαλούσε η μεταγραφή".
Όσο για τους στόχους του από εδώ και πέρα, ο Μπαλοτέλι δήλωσε: "Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για εμένα. Αλλά είμαι εδώ για να ξαναβρώ τον καλό μου εαυτό και να παίξω το ποδόσφαιρο που μπορώ. Η Μίλαν, είμαι βέβαιος, μπορεί να τα πάει πολύ καλά. Οι μεταγραφικές κινήσεις αυτό δείχνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα