Μπακασέτας: Θα μιλήσουμε στο τέλος

20:24 4/9/2012 - Πηγή: AEK365

«Μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη τα τελευταία έξι χρόνια. Δεν έχει ξαναγίνει να έχει έξι πόντους στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Είμαστε αισιόδοξοι, χαρούμενοι και με καλή ψυχολογία. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έπαιξαν ρόλο, καθώς ήμασταν έτοιμοι και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε αρχικά.

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Αστέρας, είπε: «Δεν βάζουμε στόχους. Κάνουμε τα πάντα, δουλεύουμε και ότι καλύτερο έρθει, θα έρθει στην πορεία. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν πολύ εύκολα στο ποδόσφαιρο. Τόσο εύκολα μπορείς να βρεθείς και χαμηλά. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Ερωτηθείς για την

ποιότητα που έχει η ομάδα του, είπε: «Είναι σημαντικό ότι έμεινε ο κορμός. Η ομάδα συνεχίζει από πέρσι ότι έκανε στο δεύτερο γύρο. Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για τις ευκαιρίες που παίρνουν τα νέα παιδιά στη χώρα μας, είπε: «Δεν έπρεπε να φτάσει η χώρα εδώ για να παίξουν τα νέα παιδιά. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν ταλέντο και πρέπει να παίρνουν ευκαιρίες. Η ομάδα μας έχει τέτοια φιλοσοφία να δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές. Είναι λίγο πιο πεσμένο σε σχέση με πέρσι το πρωτάθλημά μας. Ελπίζω οι ομάδες να βελτιωθούν οι ομάδες και να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα