Μπαίνουν τα λεφτά, αλλά θέλει κι άλλα...

14:56 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν αποτελεί, πλέον, είδηση, αλλά πρέπει να το τονίζουμε συνεχώς και με την πάσα ευκαιρία αφού πλέον μιλάμε για την ύπαρξη της ΑΕΚ: Η ομάδα έχει ανάγκη από ρευστότητα, η οικονομική διευκόλυνση των 2 εκατ. ευρώ του Αλ Σουντάιρι μπορεί να καλύψει μόνο, σοβαρές μεν λίγε δε, «τρύπες» κι αν οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν συνδράμουν οικονομικά, θα πρόκειται για... δολοφονία της ΑΕΚ από τους ίδιους της τους μετόχους.

Τα 2 εκατ. ευρώ του Αλ Σουντάιρι, θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ σαν

ταμειακή διευκόλυνση, κι όχι σαν δάνειο παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να επιστραφούν κάποια στιγμή στον Σαουδάραβα. Στην ΑΕΚ περιμένουν να μπουν στα ταμεία μέσα στην εβδομάδα, όταν και από την Τετάρτη (ή Τρίτη), στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, υπάρξει σχετική ενημέρωση προς τα μέλη από τον νέο αντιπρόεδρο Χάρη Οικονομόπουλο, με τη σύμβαση να επικυρώνεται. Προκειμένου, να μη χαθεί χρόνος ήδη ο Ανδρέας Δημητρέλος μαζί με τον νομικό Χάρη Γρηγορίου προχωρούν τα νομικά έγγραφα που απαιτούνται για την... είσπραξη.

Από αυτά τα 2 εκατ. ευρώ, οι 400.000 ευρώ θα πάνε αμέσως στην εφορία ώστε να αποκτήσει ξανά η ΑΕΚ φορολογική ενημερότητα και να καλύψει τις νέες ρυθμίσεις. Δεν αποκλείεται πάντως το ποσό που να κληθεί να δώσει πλέον η ΑΕΚ να αυξηθεί - άγνωστο ακόμα πόσο. Υπάρχει μία νέα ρύθμιση που πρέπει να προλάβει η ΑΕΚ ως τις 15 Μαρτίου, να την καλύψει και αφού διευθετήσει κι αυτές που έχασε (η διοίκηση Αδαμίδη) να τις «παντρέψει» ώστε μελλοντικά να πληρώνει κάθε μήνα λιγότερα στην εφορία.

Εφόσον, λοιπόν, πάνε όλα καλά και δεν εμφανιστεί από το... πουθενά κι άλλη εκκρεμότητα από την εφορία, θα καλυφθεί το ποσό που απαιτείται και θα τυπωθούν κανονικά εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε δύο εβδομάδες. Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν, κρατώντας πάντως και τις... επιφυλάξεις τους, μη θέλοντας να πουν μεγάλα λόγια.

Τόσο το θέμα με τα εισιτήρια και την εφορία, όσο και οι πληρωμένες (άρθρο 44, ληξιπρόθεσμες οφειλές, πληρωμές σε παίκτες και υπαλλήλους) μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα, εφόσον μαζί με τα χρήματα του Σουδάραβα, συνδράμουν (οπωσδήποτε) και οι μέτοχοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα