Μπαίνει στο CEV Cup ο ΠΑΟΚ

20:01 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα μετά από απουσία πέντε ετών θα «γιορτάσει» ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κόντρα στην Μλάντοστ Καστέλα στην 1η αγωνιστική του CEV Cup.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και θα υποδεχτεί την Τρίτη (22/10, 17.00) τους Κροάτες, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (30/10) στο γήπεδο της πόλης Καστέλα.

Για τη σημαντική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αλεξάντερ Μίλκοφ. Ο Σκοπιανός ακραίος του «δικέφαλου» έχει στενούς δεσμούς με τον αντίπαλο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αφού αγωνίστηκε εκεί πριν μερικά χρόνια.

Ο Μίλκοφ τόνισε πως πρέπει να ξεχαστεί η ήττα απ' την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Volleyleague και να πάρει ο ΠΑΟΚ το καλύτερο δυνατό ενόψει του επαναληπτικού στην Κροατία:

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από την ΑΕΚ και να κοιτάξουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Σίγουρα όλοι στεναχωρηθήκαμε από τον τρόπο που ήρθε αυτή η ήττα αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος με νίκες στη συνέχεια. Ακολουθεί ένα παιχνίδι για το CEV Cup με την Μλάντοστ Καστέλα, μια ομάδα με την οποία έχω δεθεί και έχω πολύ καλές εντυπώσεις και πολλούς φίλους.

Θα αισθανθώ λίγο παράξενα που θα παίξω αντίπαλος αλλά από την άλλη θα χαρώ που θα τους στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια ομάδα νεανική, που φέτος έχει στη σύνθεση της έναν μόλις ξένο. Θεωρώ ότι εάν παίξουμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη. Η αντίπαλος είναι ομάδα στα μέτρα μας και εάν είμαστε προσεχτικοί μπορούμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει και του αγώνα με την Κηφισιά αλλά και του επαναληπτικού στην Κροατία».

Από πλευράς Μλάντοστ, ο τεχνικός της ομάδας Ιβάν Ράνσιτς ανέφερε: «Ξέρω την ιστορία του ΠΑΟΚ, ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και σίγουρα εμείς με το νεανικό σύνολο που έχουμε φέτος δεν έχουμε ως στόχο τη διάκριση στην Ευρώπη. Αν όμως μας υποτιμήσουν τότε δεν πρόκειται να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί μπορεί να είμαστε μια άπειρη ομάδα, αλλά έχουμε μαχητικό πνεύμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα