Μπα ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για την άμυνα

09:33 26/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Αμπντουλαγές Μπα είναι η επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας σύμφωνα με δημοσιεύματα και η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Ο 23χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Πόρτο, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, αλλά δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην πορτογαλική ομάδα. Έτσι, έχει δοθεί δανεικός σε Κοβίλια, Ακαντέμικα και Γκιμαράες και έχει αγωνιστεί, και στις τρεις ομάδες, συνολικά 93 φορές. Με την Εθνική Σενεγάλης έχει παίξει τέσσερις φορές.

Από τον ΠΑΟΚ δεν έχουν πάρει θέση για την περίπτωση του Αμπντουλαγές Μπα ωστόσο θεωρείται πως η μεταγραφή θα "κλείσει" εκτός απροόπτου.
Την ίδια στιγμή, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζονται να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Σπαρτάκ Μόσχας προκειμένου να κρατήσουν τον Ινσαουράλδε με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται πρόθυμος να καλύψει μέρος του συμβολαίου του Αργεντινού στην ρωσική ομάδα. Αρχικά, η πρόθεση ήταν να καλυφθούν οι 550.000 από το 1 εκατομμύριο ευρώ στο συμβόλαιο του Αργεντινού αλλά η Σπαρτάκ Μόσχας δεν το δέχτηκε.
Όσο για τον Σανθ Χακόμπο, ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε την έγκριση του προκειμένου ο Ισπανός τερματοφύλακας να ψάξει για ομάδα στην πατρίδα του προκειμένου να δοθεί δανεικός μιας και δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα