«Αξίζουν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο»

21:47 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και τόνισε πως αυτό που κρατάει είναι ο χαρακτήρας που έδειξαν οι παίκτες του.

Η ΑΕΝΚ απέκλεισε τον Απόλλωνα Πατρών και πλέον περιμένει στην έδρα της τον Άρη για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου. Ο τεχνικός της Νέας Κηφισιάς μίλησε στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94.6 και εξήγησε ποια είναι τα στοιχεία που κρατάει από τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του. «Το ευχαριστηθήκαμε, παίξαμε με μια ομάδα

Α1 με πέντε ξένους. Τα παιδιά είχανε διάθεση και θέληση, θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και το καταφέραμε. Το ευχαριστηθήκαμε πολύ γιατί γέμισε και το γήπεδο. Το σημαντικό είναι πως τα παιδιά σε τέτοια παιχνίδια βρίσκουν ένα παραπάνω κίνητρο. Θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Κάποια παιδιά έπαιζαν Α' τοπικό πριν κάποια χρόνια και τώρα αντιμετώπισαν μια ομάδα της Α1».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε και για την φοβερή απόδοση του Βαγγέλη Καράμπουλα. «Ο Καράμπουλας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Για το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε από την άμυνα μας, είχε μεγάλη συγκέντρωση η ομάδα, περιορίσαμε όλη τη λειτουργία της ομάδας. Τους βγάλαμε εκτός ρυθμού, γι' αυτό και παίξαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Στο δεύτερο χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μας προσπέρασε ο Απόλλωνας. Δείξαμε χαρακτήρα, όμως, παρά την επιστροφή του Απόλλωνα που όλα έδειχναν πως θα κέρδιζε ο Απόλλωνας εκείνη τη στιγμή. Το γυρίσαμε, το συντηρήσαμε και φτάσαμε στη νίκη».

Όσο για τον στόχο της ΑΕΝΚ στο Κύπελλο, ο Έλληνας τεχνικός είπε πως «στόχος για εμάς είναι ο τελικός (γέλια). Κάνω πλάκα φυσικά. Και μόνο που θα έρθει ο Άρης στην Κηφισιά, είναι μεγάλο γεγονός. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε και αυτό. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, αυτό θέλω, γιατί ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, όχι το Κύπελλο. Ο στόχος της ομάδας που έχει μπει και από τη διοίκηση, είναι να πρωταγωνιστήσουμε, να κάνουμε ένα βήμα σε σχέση με πέρσι. Έχουμε δικό μας γήπεδο, διοίκηση που πληρώνει στην ώρα της, κάτι πολύ σημαντικό ενώ και το κλίμα είναι εξαιρετικό μεταξύ προπονητών, παικτών και διοίκησης, κάτι που βγαίνει και στο παρκέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα