Ατομικό ρεκόρ για Στεφανίδη

00:16 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

Το ατομικό της ρεκόρ, για τρίτη φορά φετος, βελτίωσε η Κατερίνα Στεφανίδη, που ξεπέρασε τα 4,61 μ. στο Flagstaff της Αριζόνα. Σε μια διοργάνωση, που έγινε το πρωί και στην οποία η Στεφανίδη βελτιώνει το ρεκόρ της, για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,31 μ., συνέχισε στα 4,41 μ. κι έπειτα ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4,51 μ. και με τον ίδιο τρόπο το 4,61 μέτρα. Η αθλήτρια του Νικ Χάισονγκ άφησε πίσω της το 4,60 μ., που πέτυχε στο Air

Force Academy και έπειτα δοκίμασε στα 4.68 μ, ύψος που δεν κατάφερε να υπερβή.

«Ο αγώνας ήταν πρωί κι αυτό είχε κάποια δυσκολία. Στα 4,68 μ., δοκίμασα ένα νέο κοντάρι, που με ζόρισε αρκετά. Πιστεύω πως αν είχα χρησιμοποιήσει το παλίο μου κοντάρι, θα ήταν ένα περασμένο άλμα. Σε κάθε περίπτωση και δεδομένων των συθηκών ήταν ένα καλό αποτέλεσμα», είπε η Στεφανίδη, που θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Γκραν Πρι της Βοστώνης. Η 25χρονη για μια ακόμη φορά φέτος έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεων της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Keywords
Τυχαία Θέματα