Ατματζίδης: Συνέχεια στην επιλεκτική Δικαιοσύνη

11:32 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

Μέχρι και μήνυση εις βάρος των Περέιρα και Κασάμι είναι διατεθειμένοι να κάνουν οπαδοί της ΑΕΚ, παρ' όλα αυτά η ελληνική-αθλητική Δικαιοσύνη, συνεχίζει να κρατάει τα μάτια της κλειστά, σε αυτό που είδε όλη η Ελλάδα. Και ο Ηλίας Ατματζίδης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ωρα των Σπορ», τονίζει: «Είναι απίστευτο πως ενώ όλη η Ελλάδα είδε τι έκαναν ο Περέιρα και ο

Κασάμι, η Δικαιοσύνη να μην έχει ασχοληθεί με τις περιπτώσεις τους και να τους αφήνει ατιμώρητους! Μιλάμε για μέγα σκάνδαλο που πραγματικά σε κάνει να απορείς για πού μπορούν ακόμα να φτάσουν κάποιοι, που δείχνουν... επιλεκτική επιβολή της Δικαιοσύνης!

Είδε όλος ο κόσμος τι έκαναν οι συγκεκριμένοι και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά! Μετά το παιχνίδι ο κύριος Μελισσανίδης κλήθηκε σε απολογία για τις δηλώσεις του, ενώ και η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί για την εισβολή των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είδα όμως να έχει γίνει κάποια κλήση σε απολογία για τον κύριο Περέιρα και τον κύριο Κασάμι! Δεν γίνεται να αναρωτιόμαστε από πού προέρχεται η βία. Αυτό που έκαναν δεν είναι βία; Να κάνουν τέτοιες απαράδεκτες και αχαρακτήριστες χειρονομίες, προς τον κόσμο της ΑΕΚ; Μα είναι δυνατόν; Υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που θα έπρεπε η Πολιτεία να εξετάσει. Πως γίνεται να τα βλέπουν αυτά και να μην αντιδρούν, να μην τους ακουμπάνε καν;», είπε αρχικά ο Ηλίας Ατματσίδης, για να συνεχίσει:

«Εδώ και πόσα χρόνια βλέπουμε να υπάρχει επιλεκτική δικαιοσύνη και επιλεκτικές ποινές. Ο κόσμος έχει αηδιάσει και δεν αντέχει άλλο. Είναι τυχαίο πως είναι άδεια όλα τα γήπεδα; Εφόσον η Πολιτεία επιθυμεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο θα πρέπει να πάρει μέτρα και να κοιτάξει το πρόβλημα στη ρίζα του. Είναι προκλητικό να μην κληθούν σε απολογία ο Περέιρα με τον Κασάμι και περιμένω, όπως και πάρα πολύς κόσμος, να δω τη στάση που θα κρατήσει η αθλητική δικαιοσύνη. Οι νόμοι ισχύουν για όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα