Αθώα η Ηλιούπολη, ένοχος ο Τσακογιάννης

13:30 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, η Ηλιούπολη απαλλάσσεται από την κατηγορία για πειθαρχική παράβαση στοιχήματος ενώ αντίθετα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Τσακογιάννης, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό, εφ όρου ζωής, από οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο καθώς και με χρηματικό πρόστιμο καθώς κρίθηκε ένοχος για ενεργητική δωροδοκία. Στον, προφυλακισμένο για τα στημένα παιχνίδια, παράγοντα επιβλήθηκαν επίσης και χρηματικά πρόστιμα

συνολικού ύψους 210.000 ευρώ.

Επιπλέον, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τον υποβιβασμό του Αετού Σκύδρας ενώ στον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Ναυρινιάδη επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο εφ όρου ζωής καθώς και "τσουχτερά" χρηματικά πρόστιμα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League
1) Στο ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ α) την χρηματική ποινή των τριακοσίων χιλιάδων (300.000)ευρώ και κατά τα 2/4 την χρηματική ποινή των εκατόν πενήντα χιλιάδων(150.000) ευρώ β) την ποινή του υποβιβασμού στην επόμενη κατώτερη κατηγορία δια της καταλήψεως της τελευταίας θέσεως στον οριστικό οικείο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας στην οποία αγωνιζόταν κατά το 2010-2011.

2) Στον Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ α) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄ όρου ζωής β) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ΄ όρου ζωής και γ) την χρηματική ποινή των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000)ευρώ και κατά τα 2/4 την χρηματική ποινή των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ.

Στον Γ. ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ α) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο εφ΄ όρου ζωής β) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους εφ΄ όρου ζωής και γ) την χρηματική ποινή των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000)ευρώ και κατά τα 3/4 την χρηματική ποινή των ενενήντα χιλιάδων (90.000) ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα