Αθανασίου: Πολλά μπράβο στον Πετράκη

15:31 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από επτά αγωνιστικές ο Εργοτέλης είναι η μόνη ομάδα, μαζί με τον Ολυμπιακό, που δεν έχει ακόμα ηττηθεί και ο Γρηγόρης Αθανασίου σημείωσε πως πολλά μπράβο αξίζουν στον προπονητή της κρητικής ομάδας, τον Γιάννη Πετράκη, αλλά και στην διοίκηση για τις επιλογές παικτών το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Γρηγόρης Αθανασίου,

στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
-Για τον τρίτο στη βαθμολογία, Εργοτέλη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε αυτή την απόδοση στην έναρξη του πρωταθλήματος και λόγω του δύσκολου προγράμματος που έχουμε. Ό,τι γίνεται δεν είναι τυχαίο, εξαρτάται από πολλά και κυρίως είναι θέμα δουλειάς. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό σύνολο και δεν έχουμε κενά σε καμία γραμμή. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πανηγυρίζουμε νίκες».
-Για το κλειδί της επιτυχίας: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να πούμε πολλά μπράβο στον καινούριο μας προπονητή και στη συνέχεια στις επιλογές που έκανε μαζί με τη διοίκηση. Παίκτες σαν τον Πελέ και τον Μεχία έχουν ανεβάσει την ομάδα. Ακόμη και τα παιδιά που πέρυσι αγωνίστηκαν στην Football League έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν και στη Σούπερ Λιγκα».
-Για τους στόχους του Εργοτέλη: «Δεν θέλω να κάνω σχέδια για το μέλλον. Εμείς μετά από κάθε επιτυχία θέλουμε να είμαστε όσο πιο προσγειωμένοι γίνεται. Ο στόχος μας είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα. Στη συνέχεια όσο πιο ψηλά φτάσουμε τόσο καλύτερο θα είναι για την ομάδα και για τον καθένα ξεχωριστά».
-Για το ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, δεν το βλέπουμε σαν ντέρμπι, θα μπούμε για τους τρεις βαθμούς. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας».
-Για τους προσωπικούς του στόχους: «Οι προσωπικοί στόχοι είναι να συνεχίζω να παίζω και να είμαι βασικός στην ομάδα, να έχω την υγεία μου και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον Εργοτέλη και μέσω αυτού να βοηθηθώ και εγώ για να αγωνιστώ σε μια μεγαλύτερη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα