Αθανασιάδης: Στο DNA του ΠΑΟΚ να διεκδικεί τίτλους

18:04 5/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ είναι στη κορυφή του πρωταθλήματος αλλά αυτή τη στιγμή τα μεγάλα λόγια δεν χρησιμεύουν όπως υπογράμμισε ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος σημείωσε πως ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε πάντα να είναι διεκδικητής τίτλων γιατί είναι στο DNA του.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο διεθνής επιθετικός

μίλησε για την παρουσία του ΠΑΟΚ στη κορυφή της Super League: "Απολαμβάνουμε το γεγονός ότι είμαστε στη κορυφή και έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Είναι όμως ακόμα Δεκέμβριος και τα μεγάλα λόγια αυτή τη στιγμή δεν χρησιμεύουν. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σε κάθε παιχνίδι. Αν το κάνουμε αυτό με σταθερότητα, ο τίτλος θα είναι δικός μας. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε πάντα να είναι διεκδικητής τίτλων. Είναι στο DNA του συλλόγου. Οι τίτλοι θρέφουν τους συλλόγους. Μόνο όσοι ζουν στη Θεσσαλονίκη, όσοι έχουν νιώσει την ατμόσφαιρα που επικρατεί όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει κάτι, μπορούν να συλλάβουν πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν επιτυχίες για τον σύλλογο, τους οπαδούς και τη πόλη".
Ο Αθανασιάδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA με αφορμή τα 16 γκολ σε 39 ευρωπαϊκά παιχνίδια που τον καθιστούν κορυφαίο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Για την επίδοση του είπε: "Ποτέ δεν επικεντρώνομαι πολύ στα στατιστικά. Υπάρχουν μερικοί μεγάλοι παίκτες στην ευρωπαϊκή λίστα των σκόρερ του ΠΑΟΚ και είμαι υπερήφανος που είμαι και εγώ, αλλά είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα μόνο και μόνο το γεγονός ότι παίζω στην ομάδα που υποστήριζα από παιδί".
Στη συνέχεια, ο διεθνής επιθετικός δήλωσε: "Για παίκτες όπως εγώ που ξεκινήσαμε τις καριέρες μας από τα τμήματα υποδομής και ήμασταν αρκετά τυχεροί να φτάσουμε στην πρώτη ομάδα, η ευθύνη είναι τεράστια. Πρέπει να φαινόμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των οπαδών και όλων όσων έχουν ονειρευτεί να βρίσκονταν στη θέση μας".
Ο Αθανασιάδης μίλησε και για το παιχνίδι με τη Γκινγκάμπ στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στους "32" του Europa League: "Είναι σίγουρα ένας τελικός, όμως αυτή είναι η νοοτροπία μας σε όλη τη σεζόν: να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα