Αθανασιάδης: Από αυτούς εξαρτάται

09:05 12/9/2014 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη το βράδυ ο Κλάους Αθανασιάδης συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και συζήτησαν για την ανανέωση του συμβολαίου τους χωρίς, όμως, οι δυο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίζει πως περιμένει τη θετική ή την αρνητική απάντηση της ΠΑΕ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis", ο διεθνής επιθετικός τόνισε: "Από αυτούς εξαρτάται (σ.σ. τη διοίκηση του ΠΑΟΚ). Αύριο εγώ περιμένω το ναι ή το όχι τους. Εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα που αγαπάω".
Έτσι ο

Αθανασιάδης πετάει το... μπαλάκι στη διοίκηση του ΠΑΟΚ από την οποία έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα για να υπογράψει, όπως φάνηκε και από τα όσα είπε.
Ο ΠΑΟΚ επιδιώκει ανανέωση συμβολαίου ως το 2018 αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα η διαφορά στο οικονομικό παραμένει και η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να... χαλάει τον Αθανασιάδη ο οποίος πλέον αρχίσει να σκέφτεται τον εαυτό του μακριά από τη Τούμπα.
Πάντως, για την ώρα, ο Αθανασιάδης δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από ομάδα είτε του εξωτερικού, είτε ελληνική παρότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Αθήνας αλλά και της Γερμανίας και της Ιταλίας. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα με τις δυο πλευρές να τα λένε ξανά σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα