Αστυνομικός αυτοκτόνησε μέσα στο αστυνομικό τμήμα!

20:32 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας αστυφύλακας αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, όπου στεγάζονται τα ΜΑΤ, στη Θεσσαλονίκη προκαλώντας σοκ στους συναδέρφους του και τους συγγενείς του καθώς τίποτα στην συμπεριφορά του δεν προμήνυε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τους συναδέρφους του, ο 29χρονος αστυφύλακας ήταν ένα χαρούμενο παιδί που πείραζε συνεχώς

τους πάντες. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε περάσει επιτυχώς τα απαραίτητα ψυχοτεχνικά τεστ, για να εξεταστεί η ικανότητα του στο να οπλοφορεί.

Πηγές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία, αν και ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί επακριβώς τα αίτια του θανάτου του.

Ο 29χρονος αστυφύλακας λόγω κάποιου προβλήματος με τα πόδια του πριν λίγο καιρό είχε ζητήσει μετάθεση για το αστυνομικό τμήμα του Σοχού απ' όπου και καταγόταν, την οποία και πριν λίγες μέρες είχε πάρει. Πριν από το γεγονός είχε αποχαιρετίσει όλους τους φίλους και συναδέρφους του, αλλά αντί για να φύγει για το χωριό του είχε τελικά αυτή την κατάληξη.

Ο νεαρός αστυνομικός δεν ήταν παντρεμένος και δεν άφησε κανένα σημείωμα. Τώρα, η αστυνομία ερευνά τα τελευταία τηλεφωνήματα που δέχτηκε ή έκανε, με την ελπίδα να βρεθεί ένα στοιχείο που θα ρίξει φως στα αίτια της αυτοκτονίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα