Ασταμάτητος ο Ηρακλής

17:08 1/3/2015 - Πηγή: AEK365

Πετυχαίνοντας την 9η του εκτός έδρας νίκη (1-0 τον Εθνικό Σερρών) ο Ηρακλής δείχνει να μην έχει αντίπαλο στον Βόρειο Όμιλο. Νίκες στο φινάλε πέτυχαν η Ερμιονίδα (2-1 τον Φωστήρα) και ο Απόλλων Καλαμαριάς (2-1 τον Φωκικό). Δίκαιη μοιρασιά στην Καρδίτσα (1-1 με την Ζάκυνθο).

Αναλυτικά:

FOOTBALL LEAGUE

20η Αγωνιστική

Νότιος Όμιλος

Κυριακή 1η Μαρτίου 2015

Επισκοπή - ΑΕΚ 0-2
(2' Αραβίδης, 77' Αραβίδης)

Ερμιονίδα - Φωστήρας 2-1

Οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη ξέφυγε η Ερμιονίδα μετά την εντός έδρας νίκης επί του Φωστήρα, φτάνοντας τα Χανιά στην τέταρτη θέση. Η ομάδα της Αργολίδας άνοιξε το σκορ στο 39' με τον Παβίσεβιτς με τον Γκατσέτσα να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο 56'. Στο 86' όμως, και πάλι ο Παβίσεβιτς, με πέναλτι έκανε το 2-1 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Λυμπερόπουλος, Παπανικολάου, Μουσταφίδης, Ταπέ (64' Τσακόν), Συμελίδης, Τούτοριτς, Σβόγιτς (90' Κιοσές), Βλαχόπουλος (54' Κουτσοσπύρος), Όμο, Μηλιώτης, Παβίσεβιτς

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πέτρος Τασουνίδης): Γκέκας, Βλάχος, Γρομητσάρης, Γενιτσαρίδης, Αχείμαστος, Μουστόγιαννης, Υμεράι (55' Γκατσέσα), Μπελέρης, Σμυρλής, Σιώπης (90' Μπιλιμπάσι), Βλασόπουλος (90' Μουκίδης)

Παναχαϊκή - Πανηλειακός 3-0 (ά.α.)

Δευτέρα 2 Μαρτίου

Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής Ψαχνών (15:00)

Άλιμος - Αχαρναϊκός (15:00)

Παναιγιάλειος - Χανιά (16:00)

Βόρειος όμιλος

Κυριακή 1η Μαρτίου 2015

Αν. Καρδίτσας - Ζάκυνθος 1-1

"Σκόνταψε" η Ζάκυνθος που έμεινε στο 1-1 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την είσοδο στα πλέι-οφ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 60' με το γκολ του Μπλέτσα, όμως δέκα λεπτά αργότερα, ο Τζέκος ισοφάρισε για τους Καρδιτσιώτες σε 1-1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου, Δημόπουλος, Οικονόμου, Νίκιτς, Βουτσιάς (73' Γεωργακόπουλος), Σαΐν (18' Γκουγκούδης), Τζέκος, Πέεφ (64' Παναγιωτόπουλος), Μίχος

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Κυριακίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης, Ουνγιαλίδης, Κριτσμάρεβιτς, Οικονόμου (63' Πέττας), Μπλέτσας, Ευθυμιάδης (82' Τσόπελας), Λέκκας (73' Πιτταράς), Χατζησάββας

Πιερικός - Τύρναβος 1-1

Στο 1-1 έμειναν ο Πιερικός που υποδέχθηκε τον Τύρναβο. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν με το Γκούρτσα στο 67', όμως ο Τσιάρας στο 80' έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Μπουζούκης (77' Γιαννόπουλος), Μυστακίδης, Γιαννούλης (69' Κατσιαμήτας), Σταματής, Μπαξεβάνος (46' Παλιάτσιος)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Γεωργίου (74' Κυριάκος), Ότα (63' Γκούρτσας), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Στεργιανός, Ποκόνγκ, Ιβανίδης (37' Σουλιώτης)

Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής 0-1

Δεν σταματάει πουθενά ο Ηρακλής που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Εθνικού Σερρών με 1-0 χάρη στο γκολ του Καρασαλίδη στο 25', πετυχαίνοντας την ένατη εκτός έδρας νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν δίκαια τη νίκη ανοίγοντας κι άλλο την διαφορά στον όμιλο από την δεύτερη Λαμία που παίζει την Δευτέρα.

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Κωφοκώτσιος, Χατζηδημητρίου, Νικολίτσας, Κουκόλης, Μαρίνου, Δούμτσιος (62' Λαζαρίδης), Σαββιδης (51' Δέντσας), Παπαϊωάννου (46' Μπλέντι), Κρουσταλέλης, Κρέββατας

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Πασάς (71' Κάσσος), Τσιλιανίδης, Περόνε (85' Λουκίνας)

Φωκικός - Απόλλων Καλαμαριάς 1-2

Σημαντική νίκη στην προσπάθειά του για παραμονή πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς καθώς επικράτησε 2-1 στην Άμφισσα του Φωκικού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χαλιώτη στο 29', όμως δέκα λεπτά αργότερα, ο Ευαγγελιδάκης με αυτογκόλ έκανε το 1-1, για να έρθει ο Τσούτσης στο 84' και να κάνει το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στους Θεσσαλονικείς που παραμένουν χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση Διλμπέρη.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Λεωνίδας Τσιγαρίδας): Αμουτζάκης, Καντούτσης, Μπολμποσιάν, Σκαρίμπας (84' Ντάμπος), Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος (61' Ζαρκάδας), Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης (89' Ζαχαρόπουλος), Χαντάκιας, Χαλιώτης, Κασνέτση

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ακασού, Μπιτσάκος (75' Καπετάνος), Νατσιόπουλος, Τσούτσης (88' Β. Παπαδόπουλος), Αναστασίου (57' Κωστούλας), Ευσταθίου

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Λάρισα - Αιγινιακός (15:00)

Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία (18:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα