«Ασπίδα» Βίλας Μπόας σε Τόρες

11:31 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Από την αρχή της σεζόν, ο Αντρέ Βίλας Μπόας στήριξε τον Φερνάντο Τόρες και συνεχίζει να το κάνει μετά και τα όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι υποστήριξε πως για να μπορέσει να αποδώσει ο Ισπανός επιθετικός θα πρέπει να πωληθεί ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με τον Βίλας Μπόας να εκφράζει την αντίθεση του.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Θα ήταν άδικο να πιστέψουμε ότι ένας παίκτης της ποιότητας και της προσωπικότητας του Τόρες επηρεάζεται από την απόδοση ενός συμπαίκτη του που συναγωνίζονται για την ίδια

θέση. Θα είχαμε να κάνουμε με κάποιον ψυχολογικά αδύναμο και δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Προβληματίζονται όλοι από τα στατιστικά του στο σκοράρισμα, όμως βοηθά πάρα πολύ σε άλλους τομείς την ομάδα. Είναι ένας φορ που διψάει για γκολ και του αρέσει να παίζει στην περιοχή. Δημιουργεί πολλές φάσεις και έχει πολύ καλά τρεξίματα. Όσο προσφέρει τόσα στην ομάδα δεν με ενδιαφέρουν τα γκολ που δεν πετυχαίνει και την κριτική που του ασκείται".

Keywords
Τυχαία Θέματα