Ασπίδα προστασίας Πέρεθ σε Μουρίνιο

14:16 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως ήταν γνωστό από χθες, αποφάσισε να βγει μπροστά και να στηρίξει τον Ζοσέ Μουρίνιο με αφορμή τις κριτικές που δέχεται ο Πορτογάλος τεχνικός το τελευταίο διάστημα σημειώνοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του.

Σε ομιλία του σε μέλη της Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ισπανίας τόνισε: "Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, με εντυπωσιακές επιδόσεις και χαίρει της εκτίμησης όλων των φίλων του ποδοσφαίρου. Ο Μουρίνιο έχει δεχτεί επιθέσεις και προβολές, οι οποίες είναι άδικες και δεν ταιριάζουν

σε αυτόν. Μάλιστα, επηρεάζουν την αξιοπρέπεια στο πρόσωπο του. Από εδώ θέλω να εκφράσω την εκτίμηση μου, την εμπιστοσύνη μου στο έργο του και την αγάπη μου για όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στην ομάδα".
Ο Πέρεθ στην συνέχεια πρόσθεσε: "Έχουμε δημιουργήσει μια dream team, μια ομάδα που παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο με μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, με την ικανότητα και την διάθεση να πετύχει σε όλες τις προσκλήσεις. Αυτή η ομάδα κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και σήκωσε μετά από πολλά χρόνια το Κύπελλο Ισπανίας. Για την Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπάρχουν ανέφικτοι στόχοι. Ξέρω τους παίκτες και ο προπονητής το ίδιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα