Ασέλγησε στο πτώμα της Γιουνάιτεντ η Λίβερπουλ

17:28 16/3/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-3
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Διασυρμός για τη Γιουνάιτεντ, που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ. Στα ίσα για τον τίτλο οι «κόκκινοι». Μεγαλύτερη νίκη (γενικά) από τις 16/09/90 για τη Λίβερπουλ και εκτός έδρας από τις 26/12/78, όταν είχε κερδίσει και πάλι με 3-0 στο Μάντσεστερ.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χέντερσον έβγαλε την πάσα στον Στάριτζ που κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή όμως

το σουτ με το δεξί πέρασε άουτ, ενώ στο 8' ο Ντε Χέα είπε όχι σε σουτ του Τζόνσον. Στο 20' ο Στάριτζ άδειασε τον Βίντιτς, αλλά δεν έκανε καλό σουτ, ενώ στο 28' μετά από κόντρα το σουτ του Άλεν κατέληξε στα χέρια του Ντε Χέα. Τελικά στο 34ο λεπτό η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ράφαελ και ο Τζέραρντ έκανε τα 1-0 από τα 11 μέτρα. Η μοναδική καλή φάση της Γιουνάιτεντ ήρθε στο 44ο λεπτό καθώς ο Μινιολέ απέκρουσε το σουτ του Ρούνεϊ μετά την πάσα του Ράφαελ.

Η Λίβερπουλ κέρδισε πέναλτι με την έναρξη του δευτέρου μέρους, καθώς ο Τζόουνς ανέτρεψε τον Άλεν και ο Τζέραρντ πάλι από την άσπρη βούλα, έκανε το 2-0. Στο 66ο λεπτό το σουτ του Φελαϊνί έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 74' το σουτ του Τζέραρντ κόντραρε και πέρασε λίγο έξω. Στο 77ο λεπτό η Λίβερπουλ κέρδισε και 3ο πέναλτι, το οποίο ήταν τρελή βουτιά του Στάριτζ και μάλιστα ο ρέφερι απέβαλλε και τον Βίντιτς. Ωστόσο ο Τζέραρντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα 11 μέτρα. Στο 81ο λεπτό ο Στάριτζ έπεσε από υπαρκτό μαρκάρισμα του Κάρικ, όμως αυτό το πέναλτι δεν δόθηκε.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Τζόουνς, Βίντιτς, Εβρά, Μάτα (87' Φέρντιναντ), Φελαϊνί (76' Κλέβερλι), Κάρικ, Γιανουζάι (76' Γιανουζάι), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Φλάναγκαν, Τζέραρντ (86' Λούκας), Άλεν, Χέντερσον, Στέρλινγκ (72' Κουτίνιο), Σουάρεζ, Στάριτζ (90' Άσπας)

Keywords
Τυχαία Θέματα