Άσχημο ποδαρικό στην Ολλανδία

18:46 8/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική μας ομάδα στις γυναίκες δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ στο "Omnisports Centrum" της Ολλανδίας.

Το πρώτο σετ δεν χωρά ιδιαίτερη ανάλυση. Ο Τάκης Φλώρος επέλεξε να ξεκινήσει με τις Χριστοδούλου, Γιώτα, Τσίμα, Κιόση, Χαντάβα, Λαμπρούση και λίμπερο την Κελεσίδου, οι οποίες μπορεί να πήραν το προβάδισμα με 3-0 σετ στην αρχή του αγώνα

αλλά η συνέχεια δεν εξελίχθηκε το ίδιο καλά. Τα πολλά λάθη στην υποδοχή και τα χαμηλά ποσοστά στην επίθεση, έφεραν γρήγορα την Εθνική μας να κυνηγά το σκορ και στη συνέχεια να μην μπορεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο σετ με 25-11.

Ανάλογο ήταν και το δεύτερο σετ. Στο ξεκίνημα τα πολλά λάθη στην υποδοχή, έβαλαν πάλι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε θέση "κυνηγού", με τη διαφορά να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και τις διεθνείς μας να μην μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Στο τρίτο σετ, μπορεί τα λάθη να μειώθηκαν και η βελτίωση στην επίθεση να ήταν εμφανής, ωστόσο δεν αρκούσαν για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, οι διεθνείς μας γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-11, 25-14, 25-17.

Keywords
Τυχαία Θέματα