Αρβανίτης: Ζούμε την χειρότερη περίοδο της ΑΕΚ

21:53 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στο aek365 για την κατάσταση που βιώνει η ΑΕΚ, την πρόσφατη αποχή των παικτών στην ομάδα χάντμπολ και την επόμενη μέρα. «Ζούμε την χειρότερη περίοδο όλων των εποχών. Η πρόσφατη αποχή μας αποπροσανατόλισε, αλλά στις τελευταίες προπονήσεις, ακόμα κι αν δεν συμμετείχαν όλοι ρίξαμε το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, εκεί δηλαδή που υστερούμε αυτό το διάστημα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι με το φορμαρισμένο

Κιλκίς και να συνεχίσουμε με νίκη στο Πρωτάθλημα. Σίγουρα, όλο αυτό που γίνεται με την ΠΑΕ μας επηρεάζει. Είναι γνωστό πως εκείνη είναι και για εμάς πηγή ζωής, αλλά δεν θεωρώ πως είναι σωστός αυτός ο διαχωρισμός που γίνεται. Όλοι όσοι φοράμε το έμβλημα με τον Δικέφαλο παλεύουμε για τίτλους με την ΑΕΚ. Πρέπει στις δύσκολες στιγμές που περνάμε να γίνουμε μια γροθιά για να μην μπορούν να μας πολεμήσουν», ενώ στη συνέχεια ο Ενωσίτης τεχνικός τόνισε πως: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής φέρνουν επιτυχίες και τίτλους δεν βρίσκεται ένα χορηγός που να μπορεί να στηρίξει οικονομικά. Μάλιστα, τα οικονομικά δεδομένα είναι λιγοστά σε σχέση με αυτά του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να βρεθεί κάτι σύντομα, ώστε να κοιτάμε πιο αισιόδοξα την επόμενη μέρα».
Τέλος, ο Αρβανίτης αναφέρθηκε και την πρόσφατη αποχή, αλλά και την μεταστροφή των τεσσάρων παικτών (Μπαλωμένος, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Ναουμίδης) που τελικά θα αγωνιστούν κανονικά με το Κιλκίς. «Τα παιδιά είχαν πάρει αυτή την απόφαση να απέχουν, αλλά τελικά μετά από συζήτηση με την διοίκηση αποφάσισαν να πάρουν μέρος κανονικά. Όσο έχω παίκτες που μπορούν να αγωνίζονται εγώ θα είμαι εκεί, αλλιώς δεν έχω λόγο ύπαρξης. Περνάμε δύσκολα, αλλά θα περιμένω εξελίξεις στα οικονομικά για να κάνουν Πάσχα και οι παίκτες μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα