«Άρσεναλ για Μιραλάς»

09:12 6/8/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κέβιν Μιραλάς, σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail" αναφέρει πως για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό του Ολμπιακού ενδιαφέρεται και η Άρσεναλ.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα: "Ο Βέλγος επιθετικός μπορεί να αποκτηθεί με 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τον έχει παρακολουθήσει και η Λίβερπουλ. Μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Την περασμένη περίοδο

έλαμψε με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, βγήκε πρώτος σκόρερ και αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς. Οι κανονιέρηδες έχουν ανταγωνισμό από όλη την Ευρώπη, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι από τα ομάδες που έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον. Πρόταση 6.3 εκ. ευρώ που έκανε η ρωσική ομάδα νωρίτερα μέσα στην χρονιά απορρίφθηκε".
Υπενθυμίζεται πως μέχρι το τέλος Αυγούστου δεν ισχύει η ρήτρα των 8 εκατομμυρίων ευρώ και ο Ολυμπιακός μπορεί να πουλήσει όσο θέλει τον Κέβιν Μιραλάς αν και από την πειραϊκή ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους κάποια επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα