Αρντίλες: Ο Μέσι δεν μπορεί να το πάρει μόνος του

12:54 5/7/2014 - Πηγή: AEK365

Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της στο Μουντιάλ, η Αργεντινή δεν έχει ενθουσιάσει τους φίλους της με την απόδοση της με τον Οσβάλντο Αρντίλες να σημειώνει πως δεν μπορεί μόνος του ο Λιονέλ Μέσι να πάρει το Μουντιάλ και πρόσθεσε πως περιμένει περισσότερα πράγματα από Ιγκουαΐν και Λαβέτσι.
Σε δηλώσεις του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Αργεντινής το 1978, Οσβάλντο Αρντίλες, τόνισε: "Αυτή τη στιγμή η Αργεντινή φαίνεται να έχει μόνο μια τακτική: δώστε την μπάλα στο Μέσι και αυτός θα κάνει τα υπόλοιπα. Ναι, ο Μέσι

έχει κάνει υπέροχο τουρνουά και έχει αναδειχτεί παίκτης του αγώνα σε κάθε παιχνίδι. Όλα καλά μέχρι τώρα, αλλά πρέπει και η υπόλοιπη ομάδα να κάνει πολλά περισσότερα. Ο Μέσι δεν μπορεί να πάρει το Μουντιάλ μόνος του. Το Βέλγιο στον προημιτελικό δεν θα κατέβει μόνο για να αμυνθεί, αλλά και για να επιτεθεί και θα δοκιμάσει την άμυνα μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στην... μαγεία του Μέσι. Μόνο οι Μασεράνο και Ντι Μαρία έχουν κάνει κάτι παραπάνω. Θα χρειαστούμε πολλά περισσότερα από Ιγκουαΐν και Λαβέτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα