Αρνητικό το Δ.Σ. για πώληση Μανωλά

20:12 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

Έχει επισημανθεί πολλές φορές το γεγονός πως η απόφαση για πώληση του Κώστα Μανωλά, δεν περνάει μόνο διά στόματος του Ανδρέα Δημητρέλου, αλλά θα αποφασιστεί μέσα από ψηφοφορία των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, το οποίο συνεδριάζει αυτή την ώρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του aek365, η πλειοψηφία του είναι κάθετα αρνητική και πρόθεση των περισσοτέρων είναι να μην δώσουν το «ΟΚ» για την πώληση του Μανωλά.

Το σκεπτικό, για όλους, είναι το ίδιο και έχει να κάνει με τα χρήματα που θα καρπωθεί η ΑΕΚ. Το ποσό των 300.000 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, σε καμία περίπτωση δεν την... σώζουν, εν αντιθέσει αν πουληθεί ο νεαρός κεντρικός αμυντικός και με δεδομένο πως η ομάδα μένει μόνο με τους Δέλλα και Μπουγαϊδη (ο Χέλγκασον δεν υπολογίζεται ούτε στα προπονητικά διπλά), τότε κινδυνεύει άμεσα να μην μπει ούτε στα πλέι οφ, που το κακό θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Κάτι που ούτε καν θέλουν να το σκέφτονται τα μέλη του Δ.Σ.

Θετικός στην πώληση Μανωλά, σε πρώτη φάση, παρουσιαζόταν ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος όμως έχει δεχθεί ασφυκτικές πιέσεις από τον Στέλιο Μανωλά, προκειμένου να συνηγορήσει σε μία τέτοια μεταγραφή. Για αυτό και έδωσε την άδεια στον παίκτη να ταξιδέψει στην Ουκρανία, χωρίς όμως να δίνει και το τελικό «ΟΚ» για την μεταγραφή. Ο Μάκης Κασνακίδης, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Λονδίνο, αναμένεται να ψηφίσει τηλεφωνικώς, ενώ άλλα μέλη των Supporters είναι αρνητικά με αυτή την πώληση, όπως και ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής. Οπότε με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Μανωλά στην Ντνιεπρ, παρότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Απομένει να δούμε και επίσημα τι αποφασίστηκε στο Δ.Σ. που συνεδριάζει αυτή την ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα