Αρκούδας: Με άφησε πίσω το θέμα του ντόπινγκ

18:35 2/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην ιστοσελίδα scorerenews.gr μίλησε ο Χρήστος Αρκούδας, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο θέμα με το ντόπινγκ που αντιμετώπισε, λέγοντας πως τον άφησε πίσω αγωνιστικά και δεν του έδωσε την ευκαιρία να πάρει παραπάνω ευκαιρίες στην Ένωση. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την μεταγραφή του στον Ατρόμητο, δήλωσε πως είναι ένα βήμα για την καριέρα του και είναι χαρούμενος που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Χρήστο, η νέα

σεζόν σε βρίσκει στον Ατρόμητο, παρόλο που είχαμε διαβάσει ότι εξέφρασες την επιθυμία σου να παραμείνεις στην ΑΕΚ. Τι μεσολάβησε και ναυάγησε η συνέχιση της συνεργασίας σου με την «ένωση»;

«Έχω ένα δέσιμο με την ΑΕΚ καθώς είχα ξαναπεράσει από εκεί ,είναι σαφέστατα μια μεγάλη ομάδα. Στις συζητήσεις που έγιναν δεν υπήρξε κοινό σημείο και έτσι έφυγα φιλικά από το σύλλογο. Έτσι, κατέληξα σε μία άλλη μεγάλη ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.»

-Ατρόμητος. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έδειξε πολλά θετικά στοιχεία και κατάφερε αρκετά. Πως νιώθεις που ανήκεις στην «οικογένεια» της ομάδας του Περιστερίου ;

«Χαίρομαι πολύ για αυτό το βήμα γιατί ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα όπως είπα και πριν, με στήριξε σε ένα δύσκολο σημείο τις καριέρας μου καθώς έχω μία τιμωρία. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν σε μένα όπως και εγώ πιστεύω στην ομάδα. Ο ατρόμητος έχει έναν εξαιρετικό πρόεδρο και έναν πολύ καλό προπονητή ,με αποτέλεσμα όλα να λειτουργούν σωστά στην ομάδα. Είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου.»

-Κατά την περσινή χρονιά, είχες ένα ατυχές συμβάν στη διάρκεια ενόςAnti-Doping control ,κάτι που ουσιαστικά σου «νέκρωσε» την πορεία σου στην ΑΕΚ. Πες μας δυο λόγια για το συμβάν.

«Δεν έκανα κάτι για να βλάψω ούτε την υγεία μου ούτε και την καριέρα μου. Σίγουρα αυτό με άφησε πίσω γιατί έγινε σε μία χρονική στιγμή που ήμουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιθανό να έπαιρνα παραπάνω συμμετοχές στην ομάδα και να συμβάλω και εγώ στο να βγει η ΑΕΚ από την δύσκολη κατάσταση που ήταν. Ήταν κάτι το οποίο με στεναχώρησε πολύ.»

-Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου είδωλο και ποια τα όνειρα σου για το μέλλον;

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο είδωλο, παρακολουθώ πολλούς παίχτες που αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να δίνω στο γήπεδο το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα