Αρχίζει τα ταξίδια ο Μιλοβάνοβιτς

11:48 5/11/2014 - Πηγή: AEK365

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προγραμμάτιζε μεταγραφικά ταξίδια. Και ήρθε η στιγμή ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ να μπει στο αεροπλάνο για να πάει και να τσεκάρει από κοντά παίκτες που έχουν προταθεί στην Ένωση. Το πρώτο ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στην Ουγγαρία, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα πάει και στη Λατινική Αμερική, με πιο πιθανό προορισμό τη Βραζιλία. Στην ΑΕΚ

έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές απ' όλο τον κόσμο. Ο Μιλοβάνοβιτς τους έχει τσεκάρει σε video, κάποιους έχει απορρίψει ήδη, ενώ αυτούς που έχει αρχικά εγκρίνει θέλει να πάει να τους δει από κοντά ώστε να έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Είναι σίγουρο πως θα γίνουν κι άλλα ταξίδια μέσα στο επόμενο διάστημα από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, με σκοπό να τσεκάρει παίκτες τόσο για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όσο και εκείνη του καλοκαιριού.

Το σκεπτικό στην ΑΕΚ είναι το εξής: Ο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει, θα σκιαγραφίσει από κοντά ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και κατόπιν σε σύσκεψη με τους Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς και Δέλλα θα αποφασιστεί αν και πόσες απ' αυτές τις περιπτώσεις που έχει στα χέρια του θα προχωρήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα