«Άψογες οι σχέσεις Ελ Σααραουΐ και Αλέγκρι»

20:18 16/4/2013 - Πηγή: AEK365

Οι οπαδοί της Μίλαν από το βράδυ της περασμένης Κυριακής νιώθουν μια έντονη ανησυχία σχετικά με το μέλλον του Στεφάν Ελ Σααραουΐ στην ομάδα τους. Αφορμή αποτέλεσε η αντίδραση του νεαρού επιθετικού στην απόφαση του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, να τον αφήσει στον πάγκο στο παιχνίδι κόντρα στη Νάπολι.

Μία μέρα αργότερα, ο μάνατζερ του «Φαραώ», Ρομπέρτο Λο Φλόριο, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή του. «Οι σχέσεις του Ελ Σααραουΐ με τον Αλέγκρι

ήταν και παραμένουν άψογες. Δεν υπάρχει καμία τριβή, ούτε υπήρξε κάποιο ζήτημα. Δεν θα μπορούσε, εξάλλου, ο πελάτης μου να ασκήσει κριτική ή να ζητήσει εξηγήσεις από τον προπονητή του, για τις επιλογές του σε θέματα ενδεκάδας. Ο κάθε προπονητής έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί όποιον παίκτη θέλει και να αφήνει στον πάγκο τον οποιονδήποτε... ακόμα και αν αυτός είναι ο πελάτης μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Ελ Σααραουΐ.

Πολλοί ισχυρίζονται πως ο νεαρός διεθνής δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Μάριο Μπαλοτέλι και για αυτό εκδηλώνει τον εκνευρισμό του με κάθε ευκαιρία. Ο Λο Φλόριο έχει ενστάσεις στην άποψη αυτή. «Πρώτα από όλα, ο Στεφάν δεν είναι εκνευρισμένος. Είναι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη χρονιά που κάνει. Σαφώς υπάρχουν αγώνες στους οποίους η απόδοσή του δεν είναι πολύ καλή, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους τους παίκτες. Όσο για την συνύπαρξή του με τον Μπαλοτέλι, θέλω να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια που έχουν παίξει μαζί και να δείτε πως η απόδοση του πελάτη μου είναι πάντα καλή. Το γεγονός πως δεν σκοράρει με την συχνότητα που σκόραρε στην αρχή της χρονιάς, μπορεί να είναι μια απλή σύμπτωση. Πάντως, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ούτε με τον Μάριο», καθησύχασε τους οπαδούς της Μίλαν ο Ρομπέρτο Λο Φλόριο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο χρόνος θα δείξει αν ο μάνατζερ του Στεφάν Ελ Σααραουΐ έχει δίκιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα