Αποθέωση για Γκιγκς

18:49 20/3/2014 - Πηγή: AEK365

Οι τρεις παίκτες της Γιουνάιτεντ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ αναφέρθηκαν στην καθοριστική συμβολή του Ουαλού στην ανατροπή των δεδομένων κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ξέραμε πως ο στόχος ήταν να πετύχουμε τρία γκολ και να μη δεχτούμε κανένα, κάτι που καταφέραμε. Σε μία άλλη βραδιά μπορεί να σκοράραμε περισσότερο, αλλά ήμασταν άριστοι σε όλες τις γραμμές. Συνολικά, αμυντικά, αλλά κυρίως όταν αναπτυσσόμασταν

απειλούσαμε επιθετικά και περάσαμε δίκαια στον επόμενο γύρο. Ο Γκιγκς ήταν θαυμάσιος, ωθεί την ομάδα μπροστά και η μπαλιά για το πέναλτι ήταν εξαιρετικά. Είναι πράγματα που δεν διδάσκονται», είπε ο Τζόουνς, ενώ ο Κάρικ πρόσθεσε:

«Τι άλλο να πεις για τον Γκιγκς; Είναι απλά απίστευτο να μπαίνει σε ένα ματς σαν κι αυτό έχοντας παίξει λίγο όλη την περίοδο αλλά να τα καταφέρνει μια χαρά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Δείχνει πώς φροντίζει τον εαυτό του. Ειδικά η μπαλιά του για το δεύτερο γκολ, σε στιγμές σαν κι αυτές δείχνει ποιος είναι και πως μπορεί να τα καταφέρνει ακόμα. Είναι ευχαρίστηση να παίζεις μαζί του».

Ο Ντε Χέα από την πλευρά του πρόσθεσε: «Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή και η ομάδα ήταν αποφασισμένη να παλέψει, να βγει και να δείξε πόσο καλή είναι. Είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Γκιγκς ήταν εντυπωσιακός. Είναι ένας θρύλος και κάθε φορά που παίζει αποδίδει καλά. Είναι σημείο αναφοράς για κάθε παίκτη. Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες του και ήμουν αρκετά τυχερός που μπόρεσα να τους σταματήσω. Είμαστε στον επόμενο γύρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα πάρουμε αυτοπεποίθηση από αυτή την πρόκριση, θα συνεχίσουμε έτσι και ελπίζουμε πως θα φτάσουμε μακριά».

Keywords
Τυχαία Θέματα