Αποθεώνουν Ρονάλντο

13:13 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με το έβδομο φετινό του χατ τρικ ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο (4-1) μέσα στο "Βιθέντε Καλντερόν" με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να αποσπά τα εγκωμιαστικά σχόλια συμπαικτών αλλά και του τεχνικού τιμ.

Ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, Αϊτόρ Καράνκα τόνισε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για το παιχνίδι: "Ήταν φανταστικός, αλλά ο καθένας έχει δουλέψει για να κάνει την διαφορά. Γνωρίζαμε πως δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι. Πολλοί στοιχημάτιζαν εναντίον μας, αλλά εμείς εμπιστευόμαστε την

ομάδα. Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Όταν το παιχνίδι έγινε δύσκολο και είδα από το ρολόι μου ότι είχαμε μισή ώρα ακόμα, παίξαμε πολύ καλά. Σκοράραμε ένα γκολ εύκολα, αλλά το 1-0 δεν ήταν αρκετό. Γνωρίζαμε πως αν μέναμε σε αυτό η Ατλέτικο θα μπορούσε να ισοφαρίσει και να μας προκαλέσει προβλήματα. Ωστόσο, μετά το 1-1 δείξαμε χαρακτήρα και καθαρίσαμε το παιχνίδι".
Από την μεριά του, ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος όλων".
Για την νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο διεθνής αμυντικός δήλωσε: "Ήταν μια νίκη ζωτικής σημασίας για εμάς, ειδικά μετά την ισοπαλία με την Βαλένθια. Έχουμε μάθει να λειτουργούμε υπό πίεση και πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ζωής ή θανάτου. Δεν πιστεύουμε ότι η Μπαρτσελόνα θα χάσει βαθμούς. Εμείς βασιζόμαστε στις δυνατότητες μας και στην διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχουμε. Θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα