«Απορρίψαμε τρελή πρόταση για Ριμπερί»

18:38 21/1/2014 - Πηγή: AEK365

Για τον Γάλλο εκείνη την περίοδο, ενδιαφέρονταν πολύ η Ρεάλ, κάτι που επίσης επιβεβαίωσε ο Ρουμενίγκε, αλλά οι «μπλε» ήταν εκείνοι που έκαναν επίσημη πρόταση για τον Ριμπερί προσφέροντας μάλιστα ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό στη Μπάγερν.
«Ο Ριμπερί είναι ένας ήρωας για τους οπαδούς και είναι καλό που δεν ενδώσαμε όταν η Ρεάλ και κάποιες άλλες ομάδες, είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον πάρουν το 2008. Το λύσαμε σαν κύριοι με την Ρεάλ, αλλά πρέπει να πω ότι δεν υπήρχε επίσημη προσφορά», δήλωσε ο Ρουμενίγκε.
Σχετικά με την πρόταση της Τσέλσι, ο πρόεδρος

της Μπάγερν είπε: «Θα μπορούσαμε να βγάλουμε πολλά λεφτά, επειδή είχαμε επίσης μια επίσημη προσφορά από την Τσέλσι, που ήταν απόλυτη τρέλα. Αλλά το σωστό ήταν να μην τον πουλήσουμε»
Ο Ρουμενίγκε τόνισε ότι η απόφαση της Μπάγερν να μην πουλήσει τότε τον Ριμπερί ήταν η σωστή τονίζοντας πως όταν μια μεγάλη ομάδα δεν θέλει να αποδεσμεύσει ένα παίκτη της, εκείνος δεν πρόκειται να φύγει.
«Αυτό έδειξε ότι η Μπάγερν είναι ένας σύλλογος που αγοράζει και δεν πουλάει. Έτσι γίνεται με τις μεγάλες ομάδες. Δεν έχεις καμία ελπίδα αν μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ δεν θέλουν να πουλήσουν και το ίδιο γίνεται και με την Μπάγερν αυτές τις μέρες», δήλωσε ο Γερμανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα