Απόψε θεμέλια πρόκρισης και μετά… πρωτιά

13:53 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Το Κύπελλο Ελλάδας ξανά στο δρόμο της ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή Ψαχνών, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του θεσμού και μετά το 0-0 στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό, μία νίκη με διαφορά τερμάτων μάλιστα, θα

δώσει το δικαίωμα στην ομάδα του Δέλλα να βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης πρόκριση στην επόμενη φάση. Κατόπιν, κι αφού καταφέρει το αυτονόητο απόψε η ΑΕΚ, θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ προκειμένου να τον κερδίσει και να κατακτήσει ακόμη και την πρωτιά στον όμιλο.

Το αποψινό ματς λοιπόν, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την ΑΕΚ και στο πλευρό της θα έχει ξανά χιλιάδες κόσμου. Η σημερινή αργία βοηθάει, προκειμένου πολύς κόσμος να βρεθεί εκ νέου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, κάτι που περιμένουν και οι παίκτες.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά σχέδια του Τραϊανού Δέλλα όλα δείχνουν ότι θα δούμε αλλαγές στην 11άδα. Σίγουροι για το αρχικό σχήμα είναι ο Μπακάκης δεξία, ο Σαρρής με τον Κολοβέτσιο στα στόπερ, ο Κορδέρο στο κέντρο, ο Μπαρμπόσα, ο Ντακόλ στην κορυφή και ο Ζόριτς ως 10άρι. Τουλάχιστον αυτά έχει δείξει ως τώρα ο προπονητής. Από εκεί και πέρα ο Ανέστης ή ο Καραγκιολίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Πεταυράκης με τον Γροντή διεκδικούν τη θέση του αριστερού μπακ, ο Ρόβας είναι το φαβορί να ξεκινήσει ως «κόφτης», ενώ ο Πλατέλλας ή ο Ντούνης θα ξεκινήσουν ως δεξί εξτρέμ. Δεν αποκλείεται πάντως και να δούμε εκεί τον Αραβίδη...

Τα εισιτήρια του αγώνα

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα, η ΠΑΕ είχε ενημερώσει:

"Την Τρίτη, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 14:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα

εκδοτήριο μπάσκετ από τις 16:00 έως και 15' μετά την έναρξη του αγώνα
εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 30' μετά την έναρξη του αγώνα
το εκδοτήριο της Κύμης θα παραμείνει κλειστό
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 35 : 5€
Θύρες 3, 5, 7, 11, 13 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 9 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 60€ (Παιδικά 30€)

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια θα πρέπει να προμηθεύονται τα παιδιά από 13 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι' αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2002), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 10 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.

Επισήμανση για τους φιλάθλους μας: οι φίλαθλοι με διαρκείας ή/και εισιτήρια στις θύρες 3 και 5 θα προσέλθουν στο γήπεδο μέσω της θύρας 7 και οι φίλαθλοι με διαρκείας ή/και εισιτήρια στη θύρα 13 μέσω της θύρας 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα