Απών ο Τσίγκας

20:51 16/4/2012 - Πηγή: AEK365

Διπλή ήταν η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας, μετά το Πάσχα. Η πρωινή περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ η απογευματινή μόνο τακτικής.
Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Θανάση Τσίγκα. Ο φορ των Φαιάκων είναι άρρωστος με πυρετό και ήταν απών. Το παρών, πάντως, έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Λιμπάντσης, ο οποίος ευχήθηκε σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο.
Από εκεί και πέρα,

ο Τίμος Καβακάς δε θα έχει στη διάθεσή του στο ματς της Τετάρτης τον τραυματία Γκουστάβο και τον τιμωρημένο Κοντοδήμο.
Έτσι, η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί (11:00) με μια προπόνηση, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τέθηκαν σε διάθεση και τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα
Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΑΟ Κέρκυρα με τον ΟΦΗ, την προσεχή Τετάρτη (18/4, 19.00) στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League - ΟΠΑΠ. Αναλυτικά, ανά θύρα, οι τιμές έχουν ως εξής:
ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 10 ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 2,3 (μεγάλη): 15 ευρώ.
ΘΥΡΑ VIP: 25 ευρώ.
Η διάθεσή τους γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, στις Αλυκές Ποταμού (10.30 - 18.30) και, την ημέρα του ματς, από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα