Απόλυτη μοιρασιά στο Αγρίνιο

17:11 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Κέρκυρα στο Αγρίνιο, σε

ένα ματς με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο με καλό ρυθμό και φάσεις, ενώ η επανάληψη δεν είχε τις ίδιες καλές στιγμές. Χάιλαϊτ της αναμέτρησης το γκολ απο απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ. Για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος οι «Φαίακες» βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αφήνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 14η θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Δυνατά μπήκε ο Παναιτωλικός στο ματς και αυτό απέδωσε καρπούς μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Καμαρά πέτυχε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σιόντης. Οι Κερκυραίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, ωστόσο η κεφαλιά του Ιωάννου στο 10 λεπτό από το ύψος του πέναλτι δεν απείλησε τον Μπλάζιτς. Όσο πέρναγε η ώρα οι «Φαίακες» ανέβαζαν την απόδοσή τους και κυνηγούσαν την ισοφάριση, κάτι που πέτυχαν στο 27΄με απίστευτο γκολ από τον Γραμμόζη. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων σκόραρε με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ, στο οποίο βοήθησε και ο Μπλάζιτς που έκανε λάθος εκτίμηση.

Ο ρυθμός έπεσε μετά από εκείνο το σημείο, καθώς οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να συνέλθουν από το γκολ που δέχτηκαν. Το ημίχρονο συμπληρώθηκε στο 1-1, σκορ το οποίο αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς.

Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς οι ευκαιρίες ήτα πολύ λίγες, αλλα και πάλι μοιρασμένες. Η Κέρκυρα είχε ανακτήσει τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να το εκμεταλλευτεί , πέραν κάποιων μακρινών σουτ. Η φάση του δευτέρου ημιχρόνου πάντως ανήκει στους Αγρινιώτες μετά το λάθος του Αναστασόπουλου να πιάσει τη μπάλα με τα χέρια ύστερα από γύρισμα συμπαίκτη του, ωστόσο στην εκτέλεση ο Ντολεζάι απέτυχε να τον νικήσει και στην επαναφορά ο Μουμίν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 85ο λεπτό η Κέρκυρα έχασε σπουδία ευκαιρία να κάνει το 1-2, όταν το δυνατό στο του Μπάρκογλου πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Μπλάζιτς. Ο Παναιτωλικός έχασε και αυτός μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ντολεζάι εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Αναστασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απέτυχαν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Κερκυραίους, όταν το γκολ του Καμαρά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς ο Αναστασιάδης (που ήταν σε αντικανονική θέση) αντί να αφήσει τη μπάλα να μπει στα δίχτυα την έσπρωξε και ο βοηθός υπέδειξε την παράβαση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κούσας, Μουμίν, Μπουμάλ (60’ Μπελεβώνης), Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης (46’ Πασάς), Σιόντης (87’ Αναστασιάδης), Άντι, Καμαρά.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Χάβι Γκράθια): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλατζής (80’ Τσίγκας), Αγρίτης (88’ Γιάντσης), Μαϊσ

Keywords
Τυχαία Θέματα