Απολογήθηκε η Μακάμπι

23:25 25/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την ανάγκη να απολογηθούν στη Ρεάλ Μαδρίτης για το προκλητικό τουίτ που ανέβηκε στο λογαριασμό τους μετά από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την ποδοσφαιρική ομάδα της «βασίλισσας», ένιωσαν στην μπασκετική Μακάμπι Τελ Αβίβ.«Παρακαλώ, δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την τρομακτική νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Το τουίτ που στάλθηκε κατά λάθος από τον επίσημο λογαριασμό της Μακάμπι στο τουίτερ δεν ελέγχθηκε από τον σύλλογο και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει το πνεύμα της Μακάμπι

Τελ Αβίβ και της διοίκησής της! Ζητούμε βαθιά συγγνώμη.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα ενός φρικτού λάθος που έγινε όταν ένας από τους υπαλλήλους μας, αντί να εισαχθεί στον προσωπικό του λογαριασμό, το έκανε σε αυτόν του συλλόγου. Το συμβάν θα διερευνηθεί και θα αποφασιστούν οι συνέπειες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύο σύλλογοι με πρεστίζ με μια θαυμάσια παράδοση που περιλαμβάνει 46 χρόνια αξέχαστων συναντήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, με νίκες και ήττες και από τις δύο πλευρές όπως και αμοιβαίο σεβασμό. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να διαβεβαιώσουμε ότι έτσι θα είναι!»

Keywords
Τυχαία Θέματα