Αποκλείστηκε o Δουβαλίδης

20:42 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Για την ημέρα των γενεθλίων του είχε άλλα σχέδια. Ο Κώστας Δουβαλίδης το Σάββατο, στην διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Κωνσταντινούπολη δεν μεγάλωσε μόνο ηλικιακά, αλλά και από εμπειρίες.
Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων, έμεινε οριακά έξω από τον ημιτελικό των 60 μ. εμπ., καθώς τερμάτισε πέμπτος στην πρώτη προκριματική σειρά με 7.83. Ο τελευταίος αθλητής που πήρε το εισιτήριο για τον απογευματινό τελικό ήταν ο Ορλάντο Ορτέγκα (Κούβα) με 7.82.
Ο Δουβαλίδης επηρεάστηκε

από τον Ιταλό αθλητή ο οποίος ήταν δεξιά του και κουνήθηκε. Μάλιστα ο Ιταλός δεν άκουσε την ανάκληση για άκυρη εκκίνηση με αποτέλεσμα να τρέξει όλη την κούρσα! Ο Ελληνας, πριν ενημερωθεί από τον κριτή, ότι δεν δεν είναι εκείνος που θα φύγει από τον αγώνα, θεώρησε ότι είναι άκυρος. "Μας επηρέασε ο Ιταλός. Έφυγε νωρίς και μας παρέσυρε. Το σημαντικό είναι ότι ήμουν εδώ και τελικά αγωνίστηκα. Σίγουρα θα ήθελα κάτι καλύτερο από αυτή τη συμμετοχή", είπε ο 25χρονος αθλητής.
Νικητής στη σειρά του Ελληνα ήταν ο Πασκάλ Μαρτίνοτ - Λαγκαρντ (Γαλλία) με 7.66.Ο Δουβδαλίδης με 7.83, κατέλαβε την 16η θέση στο σύνολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα