Αποκλεισμός σοκ για Ρότζερ

17:58 20/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ένας νούμερο πέντε στον κόσμο, ο άλλος νούμερο 114. Κι όμως ο δεύτερος κατάφερε να νικήσει! Ο Φεντερίκο Ντελμπόνις έριξε στο... καναβάτσο τον μεγάλο Ρότζερ Φέντερερ και με 2-0 σετ (7-6, 7-6) πέρασε στον μεγάλο τελικό του τουρνουά στο Αμβούργο.

Ο μεγάλος θριαμβευτής που μπήκε στη διοργάνωση από την φάση των προκριματικών(!), ήταν εξαιρετικός κόντρα στον King Roger, με πολύ ωραία χτύπηματα, αποτελεσματικό σέρβις και κατάφερε να πετύχει την πιο σημαντική νίκη

στην καριέρα του (μέχρι την επόμενη). Μάλιστα, και τα δύο σετ κρίθηκαν στο tie break, μετά από 1 ώρα και 53 λεπτά αγώνα.

Από την άλλη, ο «βασιλιάς» υπέστη ακόμη μια οδυνηρή ήττα που του στερεί τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον 5ο του τίτλο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τα... σημάδια είχαν φανεί από τον προημιτελικό, όπου είχε ξεπεράσει το εμπόδιο του Φλόριαν Μάγιερ με τα χίλια ζόρια. Και μάλιστα αυτός ο αποκλεισμός έρχεται στο... καπάκι από εκείνον στο Wimbledon -ξανά από παίκτη εκτός top100- με τους θαυμαστές του να κλονίζονται πλέον για τα καλά. Μόνο γούρικη δεν ήταν τελικά η νέα ρακέτα που χρησιμοποίησε στο Αμβούργο ο Ελβετός.

Στον μεγάλο τελικό θα αναμετρηθούν ο Ντελμπόνις (πρώτη του παρουσία σε τελικό τουρνουά της ATP) με τον φοβερό Ιταλό, Φάμπιο Φονίνι που κάνει ό, τι θέλει στην Γερμανία μέχρι στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα