Αποκλεισμός για τρεις

21:22 27/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ύψους.

Ο τέταρτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης, έμεινε στα 2,19 μ. και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 2,23 μ., που ήταν το επόμενο ύψος. "Δεν μου βγήκε. Ερχόμαστε σε αυτές τις διοργανώσεις για να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας. Δεν κατάφερε να το κάνω όσο καλά ήθελα και αυτό με στεναχώρησε. Τώρα θα κοιτάξω να δω τα λάθη που έγιναν και θα συνεχίσω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες", είπε ο Μπανιώτης, ο οποίος ξεπέρασε με την πρώτη τα 2,15 μ.

και με την δεύτερη τα 2,19 μέτρα. Ο Μπανιώτης έμεινε στην 16η θέση, ενώ αν είχε περάσει με την πρώτη το 2,23 μ., θα είχε προκριθεί στον τελικό.

Με εμφάνιση στον προκριματικό περιορίστηκε και ο Κύπριος Κυριάκος Ιωάννου, ο οποίος ξεπέρασε τα 2,15 μ., στη συνέχεια άφησε τα 2,19 μ. και απέτυχε στα 2,23 μέτρα.

Στον προκριματικό του ακοντισμού αγωνίστηκε ο Γερβάσιος Φιλιππίδης, ο οποίος έστειλε το ακόντιο στα 72,39 μ. και έμεινε στην 32η θέση στο σύνολο. "Δεν πήγε όπως θα ήθελα. Δεν μπορώ να εκτιμήσω τι δεν πήγε καλά. Σίγουρα περίμενα κάτι καλύτερο", είπε ο Φιλιππίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα