Αποκλεισμός για Αγγλία

23:18 29/6/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και είχε την υπεροχή σε σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Αγγλία δεν κατάφερε να σημειώσει ένα τέρμα που θα της «έλυνε» τα πόδια και συγχρόνως θα της έδινε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης ως δεύτερη, καθώς την ίδια ώρα η Χιλή έχασε με σκορ 2-1 από το Ιράκ και θα υποχωρούσε στην τρίτη θέση του πέμπτου ομίλου.

Έτσι οι παίκτες του Πίτερ Τέιλορ αποχαιρέτησαν νωρίς τη διοργάνωση μένοντας τελευταίοι στον όμιλο με μόλις δύο βαθμούς.

Το σύνολο του Πίτερ Τέιλορ πίεσε αρκετά τους Αιγύπτιους από τα πρώτα λεπτά για να πετύχει από νωρίς ένα τέρμα, ωστόσο

δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Από την άλλη πλευρά, οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έκαναν ούτε αυτοί αισθητή την παρουσία τους, με το πρώτο ημίχρονο να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τους Άγγλους να πιέζουν για το πολυπόθητο τέρμα, στο οποίο έφτασαν μόλις λίγα εκατοστά μακριά όταν το σουτ του Έρικ Ντάιερ σταμάτησε στο δοκάρι στο 68ο λεπτό. Και αφού το γκολ δεν ήρθε για τους τυπικά φιλοξενούμενους, ο Τρεζεγκέ επωφελήθηκε ενός κενού μέσα στη μεγάλη περιοχή των «τριών λιονταριών» sto 79ο λεπτό και άνοιξε το σκορ με συρτό σουτ. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με σκόρερ τον Χασάν Αχμέντ.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Ιράκ 7, Χιλή 4, Αίγυπτος 3, Αγγλία 2

Keywords
Τυχαία Θέματα