«Αποφασιστικοί απέναντι στον Πανιώνιο»

18:53 14/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Μέξας επιθυμεί να δει τους παίκτες του συγκεντρωμένους κι αποφασισμένους για 40 λεπτά απέναντι στον Πανιώνιο (15/11, 17:00). Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ μίλησε στο esake.gr για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Είναι άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι στον Πανιώνιο που αποτελείται από πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες και με την έλευση του νέου προπονητή έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί και

συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ώστε να περιορίσουμε την δημιουργία των περιφερειακών παικτών του Πανιωνίου, το transition παιχνίδι τους και την ικανότητα πολλών παικτών του σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Οι παίκτες μας έχουν πολύ σωστή αντίδραση παρά τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν από τα αρνητικά αποτελέσματα και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτές οι δυσκολίες θα μας φανούν χρήσιμες για να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι».

Ο 20χρονος φόργουορντ των Δραμινών, Δημήτρης Σλαφτσάκης με τη σειρά του ανέφερε: «Είναι η ώρα των πράξεων για την ομάδα μας. Μετράμε τέσσερις ήττες, αλλά ξέρουμε ποια λάθη κάναμε, ξέρουμε τι χρειάζεται για να φτάσουμε στη νίκη με τον Πανιώνιο. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι ακριβώς πρέπει βάσει του προπονητικού πλάνου για να φτάσουμε στη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα