Απόδραση με Μπονούτσι

23:57 3/4/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΛΙΟΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Ζερλάν

Τεράστια νίκη με 1-0 πήρε η Γιουβέντους μέσα στην έδρα της Λιόν και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση.

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό ο Οσβάλντο έβγαλε τη σέντρα και ο Τέβες έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 27' ο Μπουφόν έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Μάλμπρανκ. Από το κόρνερ αυτό ο Μπριάν έμεινε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά κατάφερε να αστοχήσει, ενώ στο 29' ο Τέβες έσπασε το οφσάιντ

και βγήκε τετ α τετ με τον Λόπες, ο οποίος κατάφερε, ωστόσο, να τον σταματήσει.

Στο 52ο λεπτό ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Ουμτιτί, ενώ στο 59' ο Πίρλο έβγαλε τη σέντρα, ο Μπριάν βρήκε με το κεφάλι και παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, αλλά ο Λόπες έδιωξε. Στο 61ο λεπτό ο Οσβάλντο δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Λόπες, ενώ στο 65' ο κίπερ της Λιόν απέκρουσε όμορφα το πλασέ του Τζιοβίνκο και στη συνέχεια το σουτ του Ασαμόα κόντραρε σε σώματα κι έφυγε κόρνερ. Στο 66ο λεπτό ο Κιελίνι έμεινε μόνος με τον Λόπες από δεξιά, αλλά πλάσαρε άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Ίσλα έκανε κακό κοντρόλ και δεν τελείωσε τη φάση. Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη σε εκείνο στο σημείο και στο 68' είχε γκολ με τον Τζιοβίνκο, το οποίο ακυρώθηκε σωστά, ενώ στο 84' ο Βούτσινιτς κατέβασε στη μικρή περιοχή κι όμως κατάφερε να στείλει την μπάλα στην κερκίδα με σουτ. Τελικά στο επόμενο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λιόν, ο Μπονούτσι με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

ΛΙΟΝ: Λόπες, Κονέ, Μπεντιμό, Ουμτιτί, Φερί, Μάλμπρανκ (86' Φεκίρ), Γκοναλόν, Μβουεμπά, Τολισό, Λακαζέτ (75' Γκόμις), Μπριάν (89' Νζιέ).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Κιελίνι, Μπονούτσι, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Ασαμόα, Ίσλα (78' Λιχτστάινερ), Τέβες (56' Βούτσινιτς), Οσβάλντο (62' Τζιοβίνκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα